Welke energetische trilling zend jij uit?

Je bekijkt nu Welke energetische trilling zend jij uit?
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Ontwikkeling
  • Leestijd:8 minuten gelezen

Alles is energie. Welke energetische trilling zend jij uit?

Alles in de wereld bestaat uit energie. Alles straalt ook een frequentie uit. Ook jouw emoties vibreren op een bepaalde frequentie, ze zenden een energetische trilling uit. Deze trillingen reageren op elkaar. Ze trekken elkaar aan of stoten elkaar af.

Elke vorm van materie op deze aarde heeft een energieveld om zich heen, dat invloed heeft op de omgeving er omheen. Je kunt de conclusie trekken dat alles met elkaar verbonden is en reageert op elkaar. Net als ieder mens.

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration"
energetische trilling nikola tesla
Nikola Tesla

We zijn allemaal verbonden met elkaar door energie. Het is misschien lastig om dit te begrijpen, omdat energie niet zichtbaar is. Dat betekent echter niet dat het er niet is.

Denk maar eens aan een radiozender: als je Q music wilt ontvangen, moet je op een andere frequentie afstemmen dan wanneer je naar SkyRadio of Radio 538 wilt luisteren. Wifi zend ook een signaal uit. Hetzelfde met elektriciteit. We kunnen het niet zien, maar het is er wel.

Als je het interessant vind hier meer achtergrondinfo over te lezen, raad ik je aan artikelen op te zoeken over kwantumfysica. Ook onderstaande video uit The Secret geeft weer wat energie en frequentie precies inhouden.

Hoe werkt het dan precies?

Misschien ken je wel het experiment met de plant: twee planten worden in een ruimte apart van elkaar gezet voor een bepaalde periode en elke plant krijgt aandacht. Tegen de ene plant wordt met liefde gesproken, tegen de andere plant wordt haat, boosheid en woede geuit. Na verloop van tijd is zichtbaar dat de plant die met liefde behandeld is, prachtig is geworden. De andere plant? Die is gaan verwelkt en heeft het niet gered. Dit experiment laat heel goed zien dat alles energie is en van invloed is op elkaar.

“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. I can be no other way. This is not philosopy, this is psysics"
coaching is geen zwaktebod
Albert Einstein

Als mens stuur je ook een trillingsfrequentie uit. Deze wordt gevormd door hoe je je lichamelijk voelt, de frequentie van jouw gedachten, alles waar jij voor staat en doet.

De trillingen die we uitzenden wordt gemeten in hertz. Een gezond lichamelijk lichaam heeft een energetische frequentie die tussen de 62 en 78 hertz ligt. Ziekte heeft een lagere frequentie, dit ligt rond de 58 hertz. Wanneer onze frequentie daalt, kun je stellen dat je ziek wordt. En elke ziekte heeft ook weer z’n eigen frequentie.

Ook voeding straalt een bepaald trillingsniveau aan. Voor groente en fruit de frequentie van deze trilling hoger dan de energetische trillingsfrequentie van een stuk pizza.

De invloed van energetische trilling van anderen

De energetische trillingen die iemand anders uitstraalt in z’n emotie, heeft invloed op jou. Wanneer iemand problemen heeft, kun je verdrietig worden omdat je met diegene mee leeft. Wanneer iemand een nieuwe baan heeft gevonden, kun je ontzettend blij worden voor diegene.

Dit verschijnsel noemen we resonantie. De energetische trilling van de ander laat in jouw energieveld dezelfde trilling ontstaan. Dat kan omdat jij ook ergens in jouw systeem verdriet of blijdschap hebt. Je gaat op dezelfde frequentie mee trillen omdat de ander dat in jou geactiveerd heeft.

Hoe zorg ik dat ik een hoge energetische trilling uitstraal?

Onze emoties sturen een bepaalde trillingsfrequentie uit. Onze basisemoties, liefde en angst, zenden hoge en lage trillingen uit. Wanneer liefde een frequentie van 500 heeft, heeft angst een frequentie van 100. Trillingen reageren op elkaar. De frequentie en vibratie van deze energie trekt soortgelijke trillingen aan.

Heel simpel verwoord kun je dit als volgt zien. Wanneer jij een negatief zelfbeeld hebt en veel negatieve en sceptische gedachten hebt, zul je situaties aantrekken die dezelfde vibratie hebben. Je zult dus tegen veel dingen aanlopen die niet positief zijn. Wanneer je een positief zelfbeeld hebt en vol vertrouwen en optimistisch naar de wereld kijkt, zul je situaties aantrekken die fijn zijn en mogelijkheden en kansen met zich mee brengen.

Je gedachten creëren jouw realiteit. Hoe positiever en blijer je van iets wordt, hoe hoger het trillingsgetal. Heeft de emotie een negatief effect op jouw humeur, dan heeft het een lage energetische trilling. En de situaties die overeen komen met jouw trilling, trek je onbewust aan.

Het verhogen van jouw energetische trilling is niet iets wat van de een op de andere dag zomaar plaats kan vinden. Natuurlijk kun je een omslag maken in hoe je denkt, maar je zult ook moeten kijken naar wat je eet, hoe je je voelt en situaties uit het verleden waar je nog wrok voor voelt, moeten accepteren en loslaten. Je zult het op een holistische wijze moeten aanpakken.

Hoge energetische trilling zorgt voor positievere situaties

In plaats van naar een bokswedstrijd te gaan waar voornamelijk agressie (laag trillingsgetal) wordt getoond, kun je beter iets doen wat bij jou liefde, blijdschap en geluk teweeg brengt. In plaats van te eten waar je maar zin in hebt, kun je kritisch kijken of het eten ook echt wat doet voor jouw lichaam. Of het voedingsstoffen bevat waar jouw lichaam zichzelf mee kan onderhouden, zoals vitamines en mineralen.

Een mooie oefening die je kan helpen is weergegeven in deze blog: krijg jij energie van jouw dagindeling? Ook dankbaarheid en relaxen in de natuur helpen je om een hogere energetische frequentie te bereiken, net als vaker voor jezelf kiezen.

In dit artikel vind je vijf dingen die er voor zorgen dat jouw energetische trilling simpelweg verhoogd wordt door een hogere peak state.

Coaching helpt blokkades te overwinnen

Coaching kan je helpen om uit de negatieve spiraal te komen waar je in vast zit. Het helpt je om de beperkende overtuigingen die je hebt op te lossen en het geen invloed meer te laten uitmaken van jouw leven. Het laat je de waarheid inzien achter de situaties die je momenteel tegen houden, zodat je het hoofdstuk kunt afsluiten en verder kunt. Het zal jouw energetische trilling verhogen.

De coaching die ik aanbied kan jou helpen op allerlei vlakken: van het overwinnen van een angst, tot het helpen plaatsen van een vervelende gebeurtenis. Ook frustraties en dingen die je tegen houden om jou doel te bereiken kun je er simpel en snel mee oplossen.

Heb je interesse in een gratis kennismakingssessie? Dat kan! Boek deze in via de agenda. Ik help je graag op jouw pad naar overwinning van de dingen die jou tegen houden.

Wil je meer weten over energetische trillingen en hoe je dit bij jezelf verbetert?

Dan raad ik je aan deze training te volgen! In de training Manifesteer jouw droomleven met ease & flow leer je niet alleen hoe je zonder moeite jouw droomleven kunt ontwikkelen, je leert ook alles over negatieve gevoelens en gedachtes ombuigen, energetische trillingen, het effect van je gevoelens en emoties op jouw leven en hoe je kunt leven vanuit jouw passie.

Normaal gesproken zou je al snel €599 betalen voor een videotraining als deze. Omdat ik wil dat iedereen het verdient z’n mooiste leven te leven, bied ik de training nu aan voor € 149. Of dit in de toekomst ook zo blijft weet ik nog niet, gezien hij écht veel meer waard is.

Wil je de training direct aanschaffen? Dat kan hier!

Bericht delen?