Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Je bekijkt nu Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Ontwikkeling
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Waar kun je intens gelukkig door worden? Sluit je ogen eens en denk eens na. Denk eens aan zo’n moment waarin je je helemaal gelukkig voelde. Vervuld met liefde, met kracht en met geluk. Fijn he, om hier even naar terug te gaan.

In het dagelijkse leven doen we dat niet zo vaak. Stil staan bij wat we graag willen en er voor zorgen dat we daar juist meer van krijgen. Dat ons hart altijd vol liefde klopt en dat we ons gelukkig voelen. Veelal leven we in de waan van de dag, door alle dingen die nog moeten gebeuren. Waar ons hart sneller van gaat kloppen, dat is een “zorg” voor een later moment.

Leef een leven vol passie

Waar je net aan dacht, waar jouw hart sneller van ging kloppen.. Dat is jouw passie. Iets waar je zielsgelukkig van wordt. En sta er eens bij stil: heb je hier genoeg van in jouw leven? Wil je dit vaker doen, of doe je het al voldoende? En zijn er nog meer dingen waar je zo ontzettend gelukkig van kan worden? Zet het eens op een rijtje voor jezelf.

waar_gaat_jouw_hart_sneller_van_kloppen

Door dit te doen focus je je op overvloed. Op liefde. En onbewust trek je hier meer van aan in jouw leven, omdat je er meer op gefocust bent. Je hoeft er niets voor te doen, behalve je bewust zijn van jouw passies en er iets mee doen. Fantastisch toch? Dat je door iets te doen waar je hart sneller van gaat kloppen, je juist nog meer van die fantastische momenten aantrekt!

Doe eens wat meer van dat waar je blij van wordt

Focus je op de dingen die je wél kunt. Waar je blij van wordt. Wees wat minder streng voor jezelf, en laat de boel soms de boel. Alle dingen die nog moeten gebeuren, moeten dat straks ook nog wel. Soms is het tijd even tijd voor jezelf te nemen en te genieten. Om jouw hart sneller te laten kloppen.

Want juist door in die passie te leven, zul je zien dat jouw leven een stuk aangenamer wordt. Wat houdt je nog tegen?

 

Misschien ook interessant:

Bericht delen?