Review: Beyond The Secret – The Awakening

Je bekijkt nu Review: Beyond The Secret – The Awakening
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Leestijd:9 minuten gelezen

Review: Beyond The Secret – The Awakening

The Secret

In 2006 kwam The Secret uit: een film die voor veel opschudding gezorgd heeft. De wereld maakte kennis met de wet van aantrekkingskracht. Deze film leerde ons dat onze gedachten werkelijkheid worden en dat wat we op het diepste level geloven, is wat we aantrekken in ons leven.

De opvolger van The Secret is eindelijk hier!

Nu, 14 jaar later, is de opvolger van deze bekende documentaire gelanceerd: Beyond The Secret – The Awakening. De makers beloven dat deze film onze kennis over de werking van de wet van aantrekkingskracht naar een heel nieuw level brengt.

De mythes worden ontkracht, gaten in kennis gedicht en de makers beloven dat we veel nieuwe inzichten en breakthroughs krijgen, die in de eerste film achterwege gelaten zijn. Het is tijd voor ons ontwaken met de film “Beyond The Secret”.

Aan de film hebben heel wat grote namen meegewerkt zoals Jeffrey Levine (auteur en spreker), Marie Diamond (meester teacher The Secret, auteur en energy teacher), Dennis Waitley (motiverend spreker en auteur) en Bob Proctor (life & business coach).

Review: Beyond The Secret – The Awakening

Gezien alles wat deze film belooft helemaal mijn ding is, heb ik ‘m direct na de dag van de première gekeken. Worden er echt nieuwe dingen geïntroduceerd? Krijg ik nieuwe handvaten uitgereikt waardoor de wet van aantrekkingskracht dit keer wél werkt voor me?

De documentaire begint met een terugblik naar The Secret. Het neemt ons mee in de hype die The Secret in 2006 was. Er is geen twijfel over mogelijk dat het idee dat jouw gedachten jouw realiteit creëren, voor heel wat positieve opschudding heeft gezorgd.

Denk, geloof, bereik. Wat is de volgende stap?

In de eerste film werd gesproken over “think, believe, archieve”. Denk, geloof, bereik. Je maakt jouw droom kenbaar aan het universum, en het wordt werkelijkheid.

Maar hier mist nog een belangrijke stap, want met alleen dromen bereik je weinig.

“When you follow your path with the heart, the universe creates doors where once there were only walls”.
Beyond the secret - carl harvey
Carl Harvey
Entrepreneur expert

Wat in de eerste film niet vertelt wordt, is dat er ook actie ondernomen moet worden. Actie om de dromen werkelijkheid te laten worden. Het komt niet zomaar vanzelf aanwaaien.

Je moet dus actie ondernemen. De juiste stappen, op het juiste moment en in de juiste volgorde. Beyond The Secret laat duidelijk zien wat er nog ontbrak in de eerste film en geeft goede tips om de vervolgstappen te nemen, zodat jouw dromen eerder gemanifesteerd zullen worden.

Het bewuste en onbewuste brein

Niet alleen bewust iets willen is belangrijk wanneer je wilt manifesteren, ook het onbewuste mag hierin betrokken worden. En dat is lastig, als je niet weet hoe je dat doet. 95% van onze gedachten hebben we onbewust, ruim 90% van onze handelingen gaat op de automatische piloot. Hoe kunnen we dit onbewuste brein zo triggeren dat we hier een nieuw zaadje planten?

Hier ligt een belangrijke sleutel om de wet van aantrekkingskracht voor je te laten werken. Om de dromen te manifesteren die je graag werkelijkheid wilt zien worden. In de docu is voldoende aandacht voor hoe dit precies werkt en hoe je hier zelf jouw voordeel mee kunt doen.

Hoe kun je in contact komen met je intuïtie?

De film geeft antwoord op de vraag hoe je in contact kunt komen met je intuïtie. Hoe je er voor zorgt dat jouw bewuste en onbewuste gedachten en gevoelens op elkaar afgestemd zijn. Hier ligt de sleutel tot het aantrekken van een leven in voorspoed.

Er wordt duidelijk toelichting gegeven op het feit dat het manifesteren van jouw droomleven niet iets is wat van buiten uit gebeurd, maar dat dit van binnen uit moet komen. Vanuit jezelf. Vanuit jouw hart-brein.

“I think that the reason that most of the people failed after watching the movie The Secret, is that they are not clear about what it is that they want. So, you have to first decide on what it is that you want. And you have to make a decision that thát is what you’re going to get. No matter what”.
Hanna Horenstein
Oprichter Viruity, auteur en spreker

Je krijgt tools & tips aangereikt hoe je jouw intuïtie beter kunt aanspreken. Hoe je met weerstand om kunt gaan en hoe het precies werkt met beperkende overtuigingen.

Hoe het ego ons saboteert om precies te doen wat níet in ons hoogste goed is en hoe dankbaarheid je helpt om meer aan te trekken van wat je wilt in het leven.

Kan de wet van aantrekkingskracht onze gezondheid positief beïnvloeden?

In de film komt Dr. Theresa Dale aan het woord, zij is klinisch natuurgeneeskundige. Ze legt precies uit hoe ons gedachten energetische trillingen voortbrengen, en wat voor effect dit op ons lichaam heeft.

Ze legt een stukje kwantumfysica uit waarmee duidelijk wordt welke invloed gedachten hebben op de vibraties die we uitzenden en het effect hiervan op onze gezondheid.  Hoe ons immuunsysteem hierdoor beïnvloed wordt.

Beyond the Secret: duik nog dieper in de wet van aantrekkingskracht

Wat zit er allemaal nog meer achter de wet van aantrekkingskracht? Dit gedeelte van de film laat heel duidelijk op een dieper level zien wat de wet van aantrekkingskracht inhoud. Wat er nog meer “Beyond The Secret” is. Daniel Reichnitzer, enlightment teacher, komt in dit gedeelte van de film aan het woord.

Daniel laat ons de psychologie zien achter het gevoel van meer willen. Hij laat zien welk gevoel er schuil gaat achter de wens om meer te willen. Hij vertelt hoe onze identiteit gecreëerd wordt, waar wij als kijker zijnde echt iets aan hebben. Het geeft goede handvaten over hoe we ons droomleven nog sneller en makkelijker kunnen manifesteren.

“Our beliefs are actually not the truth, otherwise they would have been called truths. They are beliefs. And the universe wants us to let go of what we believe and experience a much deeper truth about ourselves. And the more we realise, the more we grow”.
Beyond the secret film kijken
Daniel Reichnitzer
Enlightment teacher

Ik resoneerde echt met wat Daniel vertelde. Hij slaat de spijker op z’n kop met zijn uitleg hoe we onszelf zien, hoe we buiten onszelf op zoek gaan naar antwoorden en hoe we onszelf kunnen helen, op weg naar verlichting. Ik zal hier niet teveel over toelichten, je moet dit echt zelf gaan zien om te begrijpen waar ik het over heb.

Beyond The Secret – The Awakening: is de film de moeite waard?

Beyond the secret - the awakening review

Deze nieuwe kijk op The Secret heeft zeker toegevoegde waarde. Het geeft je meer inzicht in hoe de wet van aantrekkingskracht werkt en waarom het in het verleden niet voor je gewerkt heeft. De film duurt ongeveer een uurtje en is online te bekijken.

Sommige delen hadden van mij verder uitgediept mogen worden, echter is dit meer persoonlijke interesse dan dat het echt noodzakelijk was om een goede beeld op het verhaal achter The Secret te geven.

Beyond The Secret – The Awakening geeft veel nieuwe inzichten. Nieuwe invalshoeken waar iedereen mee aan de slag kan om zijn of haar droomleven te manifesteren. Het is geen zware film, het combineert interessante theorie en realiteit met een vleugje humor en luchtigheid.

Ik vond het zeker de moeite waard deze film te kijken en raad het iedereen aan de film online te bekijken. Het geeft mooie inzichten waar je zeker verder mee kunt. De film heeft mij duidelijke handvaten geboden, hoe de wet van aantrekkingskracht precies werkt en hoe we dit in ons eigen leven kunnen integreren. Zodat ook wij het leven van onze dromen kunnen leven.

Ik hoop dat deze film je net zoveel brengt als mij. Ik wens je veel plezier met het kijken.

Wil je meer handvaten om jouw dromen werkelijkheid te laten worden?

Daniel Reichnitzer heeft een online programma ontwikkelt met on demand training op het gebied van zelfontwikkeling, intuïtie, manifesteren, life purpose, succes, meditatie, gewoontes van geniën, het elimineren van stress en nog veel meer. Ook jij kunt lid worden van de Intuition Club. Daniel en zijn vrouw Sonja zijn degene die mij het coachingsvak hebben bijgebracht.

Uiteraard ben ik ook beschikbaar om een coachingscall mee in te plannen. Dit is een prima volgende stap als je niet achter de reden van de weerstand komt, die je tegenhoud om jouw droomleven te leven. Deze weerstand wordt uitgebreid besproken in Beyond The Secret – The Awakening maar is lastig om overheen te stappen. Dit begrijp ik volkomen.

Wil je eens in een gratis sessie ervaren hoe je jouw leven een boost kan geven? Laten we dan in gesprek gaan over deze weerstand en de weerstand ook wegnemen tijdens het gesprek. Ik ben er voor je.

Bericht delen?