Wil jij het life changing effect van Thetahealing ervaren?

Plan een gratis kennismakingsafspraak zodat je zelf kunt ervaren wat mijn coaching voor jou kan betekenen!

Thetahealing

Door het volgen van de Thetahealing Basis DNA training heb een tweede invalshoek eigen gemaakt om jou te coachen naar de beste versie van jezelf. In mijn coachingsgesprekken combineer ik het beste van zowel deze training, als mijn opleiding tot intuïtief life coach. Ik zal altijd inzetten wat jou het beste vooruit helpt!

Wat kan Thetahealing voor mij betekenen?

Tijdens de basis DNA training heb ik een meditatie techniek en filosofie eigen gemaakt. De geleerde skills tijdens deze training zet ik in om

 • Jouw beperkende overtuigingen, emoties en blokkerende patronen te identificeren en te veranderen. Door dit te doen samen met de geleerde skills uit de opleiding tot intuïtief coach, kan ik jou altijd een op maat gemaakte oplossing bieden om jouw nieuwe realiteit te creëren
 • Jouw energieblokkades, die bewust of onbewust jouw persoonlijke groei kunnen belemmeren, los maken zodat je hier geen last meer van heb
 • Helpen om de richting in jouw leven te bepalen, waar je het meest gelukkig van wordt
wat is thetahealing dna basis
 • Je manieren leren om je zelf in te tunen op Universal Intelligence, waardoor je jouw leven veel meer kunt manifesteren in de richting die bij je past en waar je gelukkig van wordt
 • Je te helpen jouw intuïtie te versterken en deze te gebruiken voor alle situaties van jouw leven
 • Jouw volledige potentieel zichtbaar te maken en jou te helpen deze ook te leven

Enkele voorbeelden waarbij Thetahealing werkt

In een coachingssessie kun je verschillende vraagstukken aan de orde stellen. Niets is te gek, we kunnen overal aan werken. Enkele voorbeelden waarmee cliënten mij benaderen zijn onder meer:

 • Persoonlijke vraagstukken waarbij je vast loopt in het bereiken van jouw doelen
 • Een gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde
 • Het achterhalen van de oorzaak achter een verslaving, dwanghandeling, angst of trauma zodat je ook de bronoorzaak wegneemt van het probleem en niet alleen de symptomen bestrijdt
 • Uitdagingen op het gebied van financiële problemen, relaties, onzekerheid, gepest worden of moeite met voor jezelf opkomen
 • Vastzittende overtuigingen veranderen waardoor je negatieve energie achter je kunt laten. Hierbij kun je denken aan minderwaardige gevoelens, trauma’s die in jouw jeugd zijn aangepraat, onzekerheid en ongeloof in jouw eigen kunnen.

De uitwerking van Thetahealing

Ook bij Thetahealing werk je via de universele bron, gelijk aan de bron van Universal Intelligence waarmee ik ook werk als intuïtief coach.

Door contact te leggen met de universele bron, help ik niet alleen op fysiek en mentaal niveau jouw uitdagingen op te lossen, maar doe ik dit ook op emotioneel, spiritueel en universeel niveau. In alle lagen van jouw bestaan. Je hoeft hier zelf niet in te geloven, dat ik dit kan en doe helpt je al alleen maar nog meer vooruit om jouw energie vrij te maken van blokkades die je kunnen hinderen.

Ik hanteer een praktische aanpak om jouw blokkades op te lossen of om je te helpen de vraagstukken waar je misschien al langere tijd mee worstelt, op te lossen. Deze verandering zet in op celniveau, waardoor je direct resultaat ervaart in het dagelijks leven.

Meer info over Thetahealing door founder Vianna Stibal

Wil je zelf de kracht van een coachingssessie ervaren?

Via de agenda kun je een gratis kennismakingssessie inplannen, zodat je me alle vragen kunt stellen die je nog hebt over Thetahealing. Ook gaan we meteen één van de blokkerende overtuigingen waar je mee worstelt, verwijderen. Hoe cool is dat?

Ik gebruik hierbij het beste van alle opleidingen en trainingen die ik gedaan heb, zodat ik jou mind blowing grote stappen vooruit kan brengen.

Plan je een gesprek in via de agenda?

Ook zijn er diverse trajecten beschikbaar, waar jij aan een complete versie 2.0 van jezelf kunt gaan werken.

Welke coachingstrajecten dat zijn, zie je hier

Wil je geen één op één sessie maar wil je wél jouw leven leven op jouw voorwaarden, en kun je daar wel een zetje in de goede richting bij gebruiken?

Kijk dan eens in de academy welke training voor jou interessant kan zijn!

Betaal met PayPal
Betaal met iDeal of Bancontact
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Bevestigen