Wil jij het life changing effect van intuïtieve coaching ervaren?

Plan een gratis kennismakingsafspraak zodat je zelf kunt ervaren wat mijn coaching voor jou kan betekenen!

Intuïtief life coach – waar kun je dan aan werken?

Bij het hoog aangeschreven International Wisdom Institute in Australië, afgekort IWI, heb ik de opleiding tot Intuïtief Life Coach succesvol afgerond.

Deze opleiding bestaat uit twee delen: een self mastery en een ILC training. Want hoe kun je anderen helpen, als je jezelf niet eerst hebt geholpen? Door het volgen van de self mastery heb ik de uitwerking van de vaardigheden mogen ervaren, die ik nu op anderen kan toepassen.

Een aantal highlights van mijn kennis als intuïtief life coach

Als intuïtief life coach kan ik overal met jou aan werken. Geen ding is te gek. Onderstaande geeft een goed beeld op welke levels een intuïtief life coach jou helpt jouw mooiste leven te gaan leven.

Intuïtie versterken

In het self mastery gedeelte van de opleiding tot intuïtief life coach heb ik onder meer mogen kijken naar mijn connectie met mijn intuïtie en het versterken van de connectie met mijn intuïtie. Omdat ik al erg intuïtief was, was dit gedeelte een uitbreiding op de vaardigheden waarover ik al beschikte.

Ik kan jou ook helpen om jouw intuïtie te versterken. Hiervoor kan ik je praktische oefeningen geven en meteen blokkades weghalen, die er voor zorgen dat jij op dit moment meer naar jouw ego dan jouw intuïtie luistert.

intuitief life coach wat doet een

Het onbewuste brein / het onderbewuste doorzien

Ook wordt veel aandacht besteed aan het onderbewuste. Hoe werkt het onbewuste brein en waarom maak je zoveel besluiten in een oogwenk, terwijl je er eigenlijk helemaal geen idee van hebt? Alles wat je hebt meegemaakt en ervaren hebt, wordt opgeslagen in jouw onderbewuste. Aan de hand daarvan worden positieve, maar ook negatieve besluiten genomen. Met de snelheid waarmee je met je ogen knippert. Best fascinerend.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik aan de slag kan gaan met het onbewuste brein en de overtuigingen en ervaringen die daar opgeslagen liggen. Hoe kunnen we de negatieve overtuigingen ombuigen in iets positiefs? Ik ben zeer succesvol in het ombuigen van overtuigingen in het onbewuste brein, waardoor je meteen al positief effect ervaart in jouw doen en laten wanneer je deze overtuigingen aanpakt.

Beperkende overtuigingen opsporen en weghalen

We hebben allemaal beperkende overtuigingen, die ons tegen houden ons mooiste leven te leven. Die er voor zorgen, dat je aan jezelf gaat twijfelen. Vaak ben je je niet bewust van de overtuigingen die je hebt, of weet je niet eens dat ze er zijn. Deze beperkende overtuigingen kunnen namelijk al in jouw kinderjaren ontstaan en kunnen met de loop der tijd groeien naar grotere overtuigingen, waar je echt last van kunt hebben.

Tijdens de opleiding heb ik geleerd hoe ik de bron van deze overtuigingen bij jou kan herkennen en hoe ik deze ook voor je kan verwijderen, en er ook voor kan zorgen dat ze vervangen worden door de waarheid. Want veel overtuigingen beperken je, omdat ze niet waar zijn. Je gelooft ze, omdat het voor jou nu eenmaal waarheid is.

Door middel van een sessie met mij als intuïtief life coach kunnen we de blokkades die hier mogelijk zitten, opheffen. Zodat jij jouw droomleven kunt manifesteren, zonder hobbels en kuilen in de weg.

Boodschappen van jezelf doorkrijgen en herkennen

Zoals je wellicht weet bestaan wij als mens zijnde uit een drie-eenheid: het lichaam, onze geest en onze hogere zelf / true self / het universum / de bron – welke benaming je er zelf ook aan wilt geven: het is goed.

Jij bent niet persee jouw gedachten en jouw lichaam. Het is niet één. Je bestaat uit meerdere lagen, die samen jij vormen. Door dit te erkennen en te weten hoe het werkt, kan ik jou helder meegeven wat hierin een uitdaging voor je kan vormen en waarom het soms lastig is om niet in jouw eigen gedachten mee te gaan, ook al zijn ze negatief.

Door mijn opleiding tot intuïtief life coach kan ik duidelijk onderscheid maken tussen het engeltje en duiveltje op onze schouders en jou ook leren hoe je dit onderscheid goed kunt maken. Zo kun je zelf leren welke boodschappen echt bijdragen aan een mooier leven, en welke je er alleen maar van afleiden.

Bescherming van jouw energieveld

Soms kun je je opeens helemaal leeggezogen voelen door een bepaalde gebeurtenis, situatie of persoon. Als intuïtief life coach heb ik handvaten gekregen om jou te helpen met het voorkomen van dit soort situaties. Ik kan je oefeningen aanleren die je helpen om in jouw eigen kracht te blijven staan.

Dit zijn simpele en makkelijke oefeningen, die je kunt toepassen als je zo’n situatie herkent of al vooraf, voor je van huis gaat. Door deze oefeningen toe te passen, zul je merken dat je een stuk energieker bent en weerbaarder bij negatieve invloeden van andere personen.

intuïtief life coach

Lichamelijke klachten kunnen soms een boodschap bevatten

Soms heb je lichamelijke klachten die zomaar opkomen, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn of een zeurende pijn wanneer je verkeerd gelegen hebt in je slaap. Het kan zijn dat dit inderdaad komt doordat je verkeerd gelegen hebt.

Het kan ook zo zijn, dat dit een soort waarschuwingssignaal van jouw lichaam is om in actie te komen. Dat jouw lichaam iets niet prettig vind wanneer je dingen eet, doet of in bepaalde (stressvolle) situaties terecht komt.

Denk maar eens aan de baby in jouw buik wanneer je op jouw zij ligt. Als je teveel op je zij ligt, kan de baby dit niet prettig vinden omdat ie beperkt wordt in z’n bewegingsvrijheid een hij of zij kan daardoor subtiel gaan schoppen. Als je dan anders gaat liggen, houdt het geschop op.

Dit is ook zo met sommige lichamelijke klachten. Als intuïtief coach kan ik inspelen op kleine signalen die het lichaam geeft om dingen te veranderen.

Ik ben overigens geen medisch specialist en zal nooit grote ziektes kunnen genezen: mocht je graag een sessie met mij als intuïtief life coach willen in plannen om klachten te bespreken raad ik je aan ook met medisch specialisten in gesprek te blijven gaan.

Het versterken van jouw zelfvertrouwen en zelfliefde

Het kan heel lastig zijn om in jezelf te geloven. Vaak zijn we zo streng voor onszelf, dat we onszelf maar weinig credits geven. Raar eigenlijk, want jij bent de meest belangrijke persoon in jouw leven! Als intuïtief life coach kan ik je helpen om meer zelfvertrouwen en meer zelfliefde te hebben.

Hierdoor voel jij je zelfverzekerder, durf jij de stap nu wél te zetten en zul je zien dat je jouw dromen veel makkelijker kunt manifesteren dan hiervoor het geval was

Nog veel meer tools als intuïtief life coach

Als intuïtief life coach heb ik nog veel meer tools geleerd die jou kunnen helpen om jouw mooiste leven te leven, op jouw voorwaarden. Zonder allemaal randzaken die je belemmeren in jouw doen en laten.

Wil je weten wat ik als intuïtief life coach voor jou kan betekenen?

Ik leg je graag tijdens een kennismakingsgesprek uit wat ik als intuïtief life coach voor jou kan betekenen en of ik je kan helpen om jouw uitdagingen uit de weg te ruimen.

Plan je een gesprek in via de agenda?

Ook zijn er diverse trajecten beschikbaar, waar jij aan een complete versie 2.0 van jezelf kunt gaan werken.

Welke coachingstrajecten dat zijn, zie je hier

Wil je geen één op één sessie maar wil je wél jouw leven leven op jouw voorwaarden, en kun je daar wel een zetje in de goede richting bij gebruiken?

Kijk dan eens in de academy welke training voor jou interessant kan zijn!

Betaal met PayPal
Betaal met iDeal of Bancontact
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Bevestigen