Hey!

Ik ben Linda!

Intuïtief coach, optimist en met een grote drive mensen te helpen zich verder te ontwikkelen op alle vlakken van hun leven. Zodat iedereen kan zijn wie hij in essentie al is, zonder belemmeringen.

Ik ben hier om jou te helpen het leven

waar je van droomt te manifesteren!

En om jou daar goed mee te kunnen helpen, heb ik de 9 maanden durende opleiding tot Intuïtief Life Coach afgerond bij het International Wisdom Institute in Australië. Ook heb ik Reiki 1 voltooid en diverse andere trainingen, zoals bijvoorbeeld een basis Munay Ki en Thetahealing. Hierdoor heb ik een brede kennis waarmee ik jou zonder twijfel kan helpen al jouw obstakels te overwinnen.

Intuïtieve coaching
Persoonlijke ontwikkeling intuitieve coaching

De afgelopen jaren heb ik duizenden euro’s geïnvesteerd in mezelf. Om mezelf te ontwikkelen. Dit heb ik gedaan op meerdere gebieden, onder meer over intuïtieve coaching, communicatie, NLP, Reiki, Thetahealing, geluk, liefde en diverse trainingen van Tony Robbins, waaronder “New World, New You”, “Unleash the Power Within” en “Ultimate Edge”. Ik heb cursussen gevolgd, honderden zelfontwikkelingsboeken gelezen, workshops bijgewoond en trainingen gevolgd.

De negen maanden durende opleiding tot intuïtief coach heb ik gevolgd bij het Intuition Wisdom Institute in Australië. Hier heb ik eerst geleerd mezelf te ontwikkelen op spiritueel, persoonlijk en lichamelijk vlak.

Daarna heb ik geleerd hoe ik anderen kan coachen op weg naar hun dromen. Hierbij kijk ik naar de beperkende overtuigingen die jou tegen houden om jouw droomleven te leven. Ik help je om de waarheid achter deze beperkingen te zien en deze waarheid zelf ook aan te nemen. Zodat de volgende stappen op jouw pad naar geluk veel moeitelozer gaan.

Met alle kennis die ik heb opgedaan, wil ik jou helpen om jouw mooiste leven te leven. Om van jezelf te houden, blij te zijn met de keuzes die je gemaakt hebt en te weten waar je heen wilt. Want alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik graag met je. Zodat ook jij van jezelf kunt houden. Zonder limiet.

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Van reorganisaties op werkvlak, van relaties die niet goed voor je zijn tot ziektes die je niemand toewenst. Hierdoor ben ik sterker geworden. Het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. En dit zorgt ervoor, dat ik op een breed vlak kan ondersteunen. Jou kan helpen. Om in vrede met jezelf te leven en het beste uit jouw leven te halen.

Wil je een intuïtieve en transformatieve coachingssessie inplannen om meteen MIND BLOWING grote sprongen te maken? Dat kan! Via deze pagina kun jij een sessie inplannen wanneer het jou schikt.

Liefs,
Linda Bisschop

LEEF HET LEVEN OP JOUW VOORWAARDEN. JE BENT HET WAARD.

Linda Bisschop intuitief coach

"Alleen jij kunt het leven van jouw dromen creëren. Soms mag je daarvoor wat obstakels overwinnen, andere dagen schijnt de zon. Het is echter altijd meer dan de moeite waard het pad te volgen! En alleen door een regenbui kan een prachtige regenboog ontstaan."

- Linda Bisschop, intuïtief coach

Years of Experience
Best Selling Books
Happy Clients
Success Stories
Ook jij verdient een speciale behandeling

Want niemand is hetzelfde. Intuïtieve coaching komt vanuit het hart. Het houdt rekening met jou en met niemand anders. Zodat jij het middelpunt bent van de sessie. Precies zoals het hoort!

Intuïtief coach digitaal transformatief effectief
thetahealing coaching online coach boeken
Coaching intuitie coach gecertificeerd
afspraak intuitieve coaching maken