Op zoek naar coaching in Noord Holland?

Je bekijkt nu Op zoek naar coaching in Noord Holland?
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Leestijd:11 minuten gelezen

Wil jij graag een persoonlijke afspraak voor coaching in Noord Holland inplannen? Geen probleem!

Mijn diensten bied ik digitaal aan, via zoom. Zo kun je vanuit jouw eigen, vertrouwde omgeving aan de slag met het werken aan de beste versie van jezelf. Toch is het ook mogelijk om in omgeving regio West Friesland (Noord Holland), in persoon af te spreken om coaching te ontvangen.

Waarom coaching in een persoonlijke setting?

Voor veel mensen is het fijn om coaching online te ontvangen. Niet alleen vanwege de strenge corona regelgeving, maar ook omdat je je vaak veiliger en vertrouwder voelt in jouw eigen omgeving.

Je durft vanuit jouw eigen omgeving vaak dieper in te gaan op de dingen die spelen, dan wanneer je in een strak, onpersoonlijk kantoor zit van iemand waar je nog nooit eerder geweest bent. En dat komt het aantal coachingsgesprekken positief ten goede, omdat je er minder nodig hebt.

Coaching noord holland natuur

Toch kan het fijn zijn om iemand in real life in de ogen te kijken wanneer je coaching ontvangt. Juist het even weg zijn uit de eigen situatie of het beter kunnen peilen van de lichaamstaal van de gesprekspartner, maakt dat er ook voordelen zitten aan persoonlijke coaching.

Coaching in Noord Holland

Ik ben zelf woonachtig in het prachtige vestingstadje Enkhuizen. In de omgeving zijn diverse natuurgebieden, waar ik graag gebruik van maak tijdens de intuïtieve life coaching sessies.

Het voordeel van coaching in de natuur is dat je tot rust komt door de prachtige omgeving om je heen en dat je je vrijer voelt om te praten, doordat je in een ongedwongen omgeving jouw verhaal kunt doen. Ook merk ik dat wanneer we aan het wandelen zijn, het voor veel mensen makkelijker is om onder woorden te brengen wat er precies speelt.

Intuïtieve coaching in de natuur van regio West Friesland

Er zijn een aantal natuurgebieden in de omgeving geschikt voor persoonlijke coaching op locatie. Deze natuurgebieden zijn allemaal geschikt om af te spreken wanneer het droog weer is, wanneer het (stort)regent zal de afspraak digitaal via zoom plaatshebben. Niemand heeft er wat aan als we beiden snotterig en verkouden worden.

Het streekbos, Bovenkarspel
De Vooroever, Andijk / Medemblik
Het Julianapark, Hoorn

Wanneer je graag coaching in Noord Holland wilt hebben, zijn deze drie locaties in regio West Friesland perfect. Allen bieden een afwisseling van groen, strand en water.

Extra kosten in verband met vervoer en reistijd

Gezien de extra tijd die ik mag reserveren om life coaching te bieden op één van deze prachtige locaties, zullen er per sessie additionele kosten gerekend worden.

Voor de locaties in Andijk en Bovenkarspel is dit € 25 per sessie, voor de locatie in Hoorn bedraagt dit € 50 per sessie. Deze extra kosten worden uiteraard terugbetaald wanneer de sessie wegens (weers)omstandigheden toch digitaal zal plaatsvinden.

Welke coaching kan ik op locatie in Noord Holland volgen?

Alle coachingssessies die ik aanbied kun je zowel digitaal als in persoon boeken. Wanneer je in persoon wilt boeken, kies dan via de agenda of via de shop het gewenste type coaching uit en boek deze op het tijdstip dat jou uitkomt.

Bij het opmerkingenveld kun je aangeven dat je de coaching graag op locatie volgt. Vermeld hier ook jouw voorkeur voor het Streekbos, de Vooroever of het Julianapark. Ik zal je dan zo snel mogelijk laten weten of e.e.a. (gezien de reistijd) past in de agenda en geaccepteerd wordt.

Welke soorten coaching worden er aangeboden?

Ik ben gespecialiseerd in intuïtieve life coaching en theta healing. Ook kan ik een combinatie van technieken inzetten om er zo voor te zorgen dat jij het meest optimale resultaat bereikt.

Er zijn een aantal verschillende coachingspakketten beschikbaar, die je terug kunt lezen op deze pagina. Zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past.

Kom je er niet uit? Plan dan via de agenda een (digitaal) kennismakingsgesprek in, zodat we samen kunnen overleggen wat het beste aansluit bij jouw hulpvraag.

Betaal met PayPal
Betaal met iDeal of Bancontact
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Bevestigen
Bericht delen?