Met welke intenties start jij de dag?

Je bekijkt nu Met welke intenties start jij de dag?
 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Mindset
 • Leestijd:4 minuten gelezen

Met welke intenties start jij de dag?

Hoe jij de dag start bepaalt voor een groot deel hoe jouw dag verloopt. Start jij in rust of juist gehaast? Ben je blij als je opstart of ben je voornamelijk aan het mopperen? Ook de intenties waarmee jij de dag start, bepalen voor een groot deel hoe jouw dag gaat verlopen.

Als jij wakker wordt op een dag waarop je een belangrijke klus moet opleveren op je werk, kun je twee dingen denken:

 • Yes, vandaag eindelijk de kans om te laten zien wat ik waard ben!
 • Shit, ik weet helemaal niet of ik het kan. Gaat dit wel goedkomen? Was vandaag maar voorbij..
intentie start dag

Wat lees je in deze blog?

Bij beide gedachten heb jij een heel andere uitkomst van jouw dag. Geloof je in jezelf of niet? Als jij positief aan deze dag start, maak je er ook een prima dag van en zal die belangrijke klus die opgeleverd moet worden, appeltje eitje zijn.

Als jij van te voren al twijfelt aan jezelf, zul je merken dat jij straks niet de enige bent. Je zult commentaar op je klus krijgen en misschien zelfs nog dingen opnieuw moeten doen.

Twee mogelijke starts van jouw dag, twee uitkomsten met hetzelfde product! Vertrouwen in jezelf hebben is in deze ontzettend belangrijk. De kracht van jouw gedachten ook. Want heb jij besloten in jezelf te geloven, of heb je (onbewust) besloten dat het gedoemd is om te mislukken?

Met welke intenties jij je dag start, is belangrijk voor hoe jouw dag zal zijn

Heb je ’s morgens de intentie dat het een mooie dag wordt? Dan zal dat ook gebeuren. Sta jij op met de intentie dat de dag maar beter snel voorbij kan zijn, dan zul je dingen aantrekken die dit ondersteunen.

En zit jij te wachten op pech, elke dag? Dat je ’s avonds de gedachte hebt “ja, ik had gelijk vanmorgen. Ben blij dat deze dag voorbij is! Wat een gedoe allemaal vandaag zeg”. Nee, toch?

intentie positief hoe gedachte

Wees je om die reden bewust van wat je denkt en hoe die jou kan beïnvloeden. Want jouw onbewuste brein trekt aan wat jij bewust denkt. En dat gaat niet bewust. Ben jij blij, optimistisch en geloof je er in dat alles weer goed komt?

Dan zal het je veel gemakkelijker af gaan dan een doemdenker. Die zal ervaren dat het leven inderdaad een struggle kan zijn en dat je je maar moet schikken naar het lot.

Meer uitleg over hoe intenties jouw dag kunnen beïnvloeden

Wil jij diepere kennis opdoen over hoe intenties jouw dag kunnen beïnvloeden, zowel positief als negatief? Dat kan met de training “Manifesteren kun je leren: Leef jouw droomleven met ease & flow”

Deze training geeft jou onder meer inzicht in..

 • Hoe jouw gedachten jouw realiteit creëren
 • Hoe deze gedachten uitstralen op de mensen om je heen en welk effect dit heeft
 • Welke basisemoties je hebt en hoe dit van invloed is op de intenties die jij uitzet
 • Hoe anderen jouw energie kunnen beïnvloeden, waardoor je misschien negatiever bent dan je eigenlijk zou willen
 • Hoe je altijd in een positieve vibe kunt leven en vanuit daar jouw leven moeiteloos kunt inrichten zoals je dit wilt

En misschien wel het meest belangrijke:

 • Hoe je dit zelf kunt veranderen zonder al te veel moeite, zodat jij veel positiever en blijer in het leven kunt staan!

Wil je meer weten over de training of de VIP training? Klik dan op de links!

Bericht delen?