Liefde voor jezelf: versterk het vanuit jouw peak state!

Je bekijkt nu Liefde voor jezelf: versterk het vanuit jouw peak state!
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mindset
  • Leestijd:7 minuten gelezen

Liefde voor jezelf: met de tips uit dit artikel kom je er wel

Liefde voor jezelf hebben is een gecompliceerd iets.. Natuurlijk heb je jezelf lief, dat zonder twijfel. Zelfliefde is een lastig iets. Je hebt jezelf uiteraard lief, maar de lat ligt ook hoog. Hoger dan bij anderen, doordat jij alles goed moet doen. Is dat wel realistisch? Waarschijnlijk niet. Tijd om aan de liefde voor jezelf te werken!

Wat lees je in dit artikel?

Liefde voor jezelf ervaar je vanuit een peak state

Wellicht heb je wel eens van energetische trillingen gehoord: Alles in de wereld bestaat uit energie, alles straalt een frequentie uit. Ook jouw emoties vibreren op een bepaalde frequentie; ze zenden een energetische trilling uit. Deze trillingen reageren op elkaar. Ze trekken elkaar aan of stoten elkaar af.

Met die kennis kun je jezelf vast voorstellen dat je minder leuke dingen aantrekt wanneer je down en moe bent en dat je mooie dingen aantrekt wanneer je hoog in je energie zit. Iedereen kent wel iemand die altijd geluk heeft, die zonder moeite krijgt wat hij wil en door het leven danst. Die persoon heeft een hoge frequentie en trekt soortgelijke trillingen aan. Dat kun jij ook zijn!

Als jij je in een peak state bevindt, zul je merken dat je ook veel positievere dingen aantrekt dan wanneer je down bent. Dan zul je eerder in een negatief spiraal belanden.

Vijf tips om in een peak state te komen

Om snel hoog in je energie te komen kun je een aantal dingen doen. Probeer onderstaande eens, leef je een kwartiertje uit! Je zult zien dat het werkt.

Alle opties die hieronder staan zorgen er voor dat jouw frequentie verhoogd wordt en je positiever en blijer wordt. En vanuit deze staat van zijn kun jij de wereld aan! Je zult merken dat je veel meer liefde voor jezelf hebt als je in deze staat bent.

zelfliefde peak state positiviteit

Waarom voel je je zoals je voelt?

Dit is misschien wel het meest belangrijke wat je vandaag kunt lezen leert begrijpen: als jij dit consequent toepast, zul je merken dat je veel meer handelt vanuit liefde voor jezelf en ook echt voor jezelf kiest, keer op keer!

Hoe je je voelt, wordt bepaald door drie dingen:

  1. Je fysieke houding
  2. Waar je jouw focus op legt
  3. De taal die je gebruikt
liefde voor jezelf tips

Deze drie dingen bepalen of jij somber bent of blij. Of je jezelf op de eerste plek zet, of dat je je meer aanpast aan anderen. Het bepaalt of jij voor jezelf kiest, of dat je juist voor anderen leeft. Deze drie dingen zorgen ervoor dat je jezelf waardeert of juist helemaal niet.

Fysieke houding

Emotie reflecteert zich in jouw houding. Voel je je down? Dan zullen jouw schouders wat naar beneden hangen. Voel je je kwetsbaar? Waarschijnlijk kijk je dan meer naar de stoep als je over straat loopt dan dat je recht voor je uit kijkt. Zonde!

Je kunt dit ook andersom gebruiken: merk je dat je even niet uit liefde voor jezelf handelt, haal dan een paar keer diep adem. Recht je rug en duw jouw borst naar voren: al is het maar twee millimeter. Je zult merken dat je hier energieker van wordt en dat het jouw humeur positief beïnvloed.

Jouw focus

Wat je aandacht geeft, groeit. Die uitspraak heb je vast wel eens gehoord. Zit jij vast de waan van de dag, denk je aan dingen die gister mis gingen, of focus je je op de toekomst en op het positieve wat komen gaat? De keuze die je hierin maakt is belangrijk voor wat jij gaat bereiken!

De taal die je gebruikt

Zelfs de taal die je gebruikt is van invloed op jouw peak state. Ben je optimistisch of beschuldigend? Blij of vol wrok? Wanneer je positief bent, zul je automatisch een andere vibe hebben dan wanneer je iemand uitscheld. Logisch, toch? Zo werkt het ook met hoe je jezelf toespreek. Wees je daar van bewust.

Probeer ook om minder ontkennende woorden te gebruiken zoals niet, geen, nooit, niemand, nergens. Het universum kent geen ontkennende woorden: je wilt niet aantrekken waar je juist vanaf probeert te komen. Meer over hoe dit werkt lees je hier.

Verhoog jouw zelfliefde

Door bewust aan de slag te gaan met de drie punten hierboven, zul je merken dat je meer zelfliefde ontwikkelt, dat je positiever bent en dat je je meer bewust bent van wat je zelf wilt en waarom.

Je zult merken dat je keuzes maakt die beter aansluiten bij jouw eigen waarden en normen en dat je niet meer zomaar alles voor zoete koek slikt, maar ook echt nadenkt of het je verder helpt. En dat is een mooie ontwikkeling!

verander jouw leven positief

Wil je meer weten over energetische trillingen of zelfliefde en hoe je dit bij jezelf verbetert?

Dan raad ik je aan deze training te volgen! In de training Manifesteer jouw droomleven met ease & flow leer je niet alleen hoe je zonder moeite jouw droomleven kunt ontwikkelen, je leert ook alles over negatieve gevoelens en gedachtes ombuigen, energetische trillingen, het effect van je gevoelens en emoties op jouw leven en hoe je kunt leven vanuit jouw passie.

Normaal gesproken zou je al snel €599 betalen voor een videotraining als deze. Omdat ik wil dat iedereen het verdient z’n mooiste leven te leven, bied ik de training nu aan voor € 149. Of dit in de toekomst ook zo blijft weet ik nog niet, gezien hij écht veel meer waard is.

Wil je de training direct aanschaffen? Dat kan hier!

Bericht delen?