Een intuïtief coach helpt je blokkades te verwijderen

Je bekijkt nu Een intuïtief coach helpt je blokkades te verwijderen
 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Ontwikkeling
 • Leestijd:8 minuten gelezen

Een intuïtief coach helpt je blokkades te verwijderen

In Nederland zijn intuïtief coaches nog niet heel erg bekend. Een intuïtief coach doet het nét even anders dan de meeste coaches waar je bekend mee bent. Een intuïtief coach kan je helpen om opgebouwde spanning, negatieve overtuigingen en patronen te doorbreken die jou niet meer dienen.

En dat zonder dat je urenlang hoeft te praten over dingen die je hebt meegemaakt. Zonder situaties te herbeleven. Een intuïtief coach heeft aan een half woord genoeg en kan snel duiden waar voor jou groei te behalen is.

Intuïtief coachen

De blokkades die je hebt, kunnen al in jouw kindertijd ontstaan zijn, bijvoorbeeld doordat je het gevoel had dat je niet goed genoeg was. Ze liggen opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Met een intuïtieve coachingssessie kun je deze blokkades makkelijk doorbreken, zonder dat je zelf hoeft te graven in jouw geheugen of verleden.

Intuïtieve coaching kan op alle vlakken van jouw leven een uitkomst bieden, of dit nu over werk, relaties, gezondheid, financiën of carrière gaat.

Als intuïtief coach maak ik gebruik  van Universal Intelligence. Ik geloof erin, dat alle antwoorden al in jezelf liggen opgeslagen. Soms zijn ze gewoon een beetje stoffig geworden. Door het volgen van coachingssessies kun jij razendsnel over blokkades heen komen. Zodat je vanuit liefde kunt leven en jouw passie waar kunt maken.

Intuïtief kan ik aanvoelen waar voor jou de aandachtspunten liggen. En ik zorg ervoor dat je meer vertrouwen in jezelf heb. Zodat je wél jouw dromen waar kunt maken. Vaak maakt één sessie al een wereld van verschil. Wil je écht grote sprongen maken, dan zijn meerdere sessies uiteraard ook een optie. Dat is helemaal jouw eigen keus.

Het is tijd om de batterij weer op te laden. Om naar jezelf te leren luisteren. Om te weten wat écht waar is en weer vanuit jouw eigen kracht te leven. Zonder onzekerheid. Zonder beperkende overtuigingen. Want dat ben je waard.

Intuïtief coach blokkades opheffen

Wat gebeurt er tijdens een sessie met een intuïtief coach?

Wanneer je een sessie boekt, worden de blokkades die je onbewust hebt opgebouwd, weer afgebroken. Alles wat jou niet meer dient, mag je loslaten. Net als een paardenbloem zijn pluisjes los laat als het daar tijd voor is. Want de zaadjes in deze pluisjes groeien weer uit naar nieuwe bloemen. In overvloed.

Tijdens de sessie wordt gekeken naar wat de waarheid achter jouw blokkades is, zodat je hier geen last meer van hebt en zelfs profijt van hebt. Zodat je weer kunt leven vanuit jouw eigen ik, vanuit jouw eigen kracht. En met alle positieve energie die je in je hebt!

Tijdens een sessie hoef je alleen aan te geven wat jouw coachingsvraag is. Wil je bijvoorbeeld..

 • Af van het negatieve zelfbeeld dat je hebt?
 • Meer respect en waardering verdienen voor wat je doet?
 • Bepaalde angsten overwinnen?
 • Meer gezien worden?
 • Vertrouwen hebben in jezelf?
 • Meer zelfliefde kunnen tonen?
 • De stappen durven zetten om jouw dromen waar te maken?
 • Steviger in jouw schoenen staan?
 • Meer leven met vanuit jouw hart in plaats van je hoofd?
 • Af van schuldgevoel dat je telkens voelt?
 • Meer nee durven zeggen?
 • De connectie met jezelf terug vinden?

Dan is een intuïtieve coachingssessie zeker iets voor jou. Door het volgen van een intuïtieve coachingssessie wordt duidelijk, waarom je dingen doet zoals je het doet. Waarom het afvallen niet lukt, waarom je telkens een foute partner aantrekt of waarom je telkens in bepaalde situaties belandt. Het kan je helpen jouw leven te transformeren naar jouw droomleven. Zonder beperkende blokkades waar je niets aan hebt.

Tijdens de coachingssessie doe ik het werk voor je. Het enige dat jij hoeft te doen, is ervoor open staan. En om te relaxen. Je kunt een coachingssessie dan ook gewoon telefonisch vanuit huis doen. Met of zonder beeldbellen, dat is aan jou. Wat je zult merken is dat een sessie zoveel dingen voor jou helder kan maken, dat je daarna een andere kijk op jouw uitdaging hebt. Met antwoorden die je eigenlijk al in je had.

Het ontstaan van overtuigingen en blokkades

Als jong kind hebben we geleerd dat we moeten luisteren naar volwassenen. Dat dingen niet horen, dat dingen gevaarlijk zijn. Op school moesten we in het keurslijf blijven en wilden we niet buiten de boot vallen. De pubertijd kent veel onzekerheid. Ook heb je veel nieuwe dingen gedaan, in of net na de pubertijd. In jouw eerste baan was het niet anders. Je deed nieuwe dingen en luisterde naar het advies van anderen. Vaak nam je deze adviezen en meningen onbewust over als jouw waarheid.

Doordat we zoveel invloeden om ons heen hebben, bouwen we blokkades op die ons beperken in onze eigen ontwikkeling. Maar wat wilde je eigenlijk zelf? Je aanpassen naar de mening van anderen, of jouw eigen waarheid leven? Veel dingen die we geleerd hebben, zijn van ouder op kind doorgegeven. En de ouders hebben het weer van hun ouders geleerd. En die weer van hun ouders.

Hierbij gaat het niet alleen om logische dingen, zoals dat je je hand niet in het vuur moet steken. Het gaat ook om andere waarden en normen die we geleerd hebben, zoals “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” of “pas je aan aan anderen”. Doordat we leven naar de overtuigingen die we ons hele leven geleerd hebben en normaal vinden, kunnen we vergeten wie we zelf zijn en wat we zelf denken. We denken meer met ons hoofd dan met ons hart.

Het hebben van blokkades is niet raar

Soms heb je blokkades opgebouwd, waar je geen weet van heb. Blokkades waardoor je niet helemaal het leven kunt leven wat je wilt. Het leven dat je in gedachten had voor jezelf, blijkt onbereikbaar. Je blijft maar situaties aantrekken die het tegenovergestelde zijn van wat je eigenlijk zou willen. Dit hoeft absoluut niet. Deze blokkades zijn makkelijk te doorbreken, bij welke uitdaging je ook hebt.

Wanneer je thuis veel gehoord heb dat rijke mensen alles in de schoot geworpen hebben gekregen, is dat waarschijnlijk ook jouw waarheid. En als je altijd te horen hebt gekregen dat je je moet aanpassen aan de rest van het gezin, hou je je waarschijnlijk nu nog onbewust op de achtergrond en cijfer je jezelf weg. Deze blokkades of overtuigingen, zijn een logisch gevolg van alles wat je meegemaakt en gehoord hebt. Ze belemmeren je onbewust in jouw handelen.

Een sessie met mij als intuïtief coach kan er zonder twijfel voor zorgen dat je deze blokkades in jezelf kunt helen en met een open blik, en zonder belemmeringen, de toekomst tegemoet kunt gaan.

Een sessie met mij als intuïtief coach inboeken

Wil je een coachingssessie inboeken? Dat kan! Via deze link kun je een afspraak in mijn agenda inplannen. Wil je meer informatie over deze vorm van coaching? Check de pagina coaching eens.

Meer lezen? Check:
Het bewuste en onbewuste brein
Een week vol verwondering

 

 

Wil je zelf aan de slag met het ontwikkelen van jouw intuïtie? Dat kan door het volgen van dit Engelstalig programma! Het kost $10 per maand.

Intuïtief coach wat doet een
Bericht delen?