FIRE: word financieel vrij!

Wil jij financieel vrij worden en eerder stoppen met werken, maar toch alles kunnen blijven doen wat je leuk vindt? Word FIRE! FIRE staat voor Financially Independent & Retire Early. Als je FIRE bent, ben je financieel onafhankelijk en kun je doen en laten wat je wilt volgens de standaard die je voor jezelf gesteld hebt. Je gaat slim om met jouw geld, om daardoor eerder met pensioen te kunnen gaan. Want waarom zou je wachten tot je al bijna met “normaal” pensioen kan gaan? Je kunt zoveel eerder al genieten!

Deze training heb ik niet zelf opgesteld maar is gemaakt door Janneke van de Brink en haar partner, Jacco. Janneke en Jacco hebben de FIRE status inmiddels behaald en reizen op dit moment de wereld over. Ze combineren plezier met business: overal waar ze komen kijken ze of ze hun basis inkomen nog steviger kunnen verankeren door te investeren in diverse dingen.

cursus voor vrouwen geld verdienen

Zie jij het ook wel zitten om financieel vrij te worden en wil je leren van een inspirerend echtpaar dat de kunst al onder de knie heeft? Dan zijn Janneke en Jacco zeker de juiste personen voor jou om hierin te ondersteunen. Ik heb de modules zelf ook gevolgd en er is een wereld voor me open gegaan.

Bij FIRE had ik het idee dat je alleen maar moest bezuinigen, besparen en nog meer bezuinigen: dit is helemaal niet waar. En gelukkig maar! Je kunt gewoon je eigen leven leven, naar jouw wensen en standaarden.

Eerder stoppen met werken makkelijk gemaakt

Door een passief inkomen te genereren, kun je eerder stoppen met werken. Je laat als het ware, jouw geld voor je werken. Helemaal van deze tijd!

De FIRE training van Janneke en Jacco focust zich op deze hoofdonderwerpen:

 • Vastgoed
 • Affiliate marketing
 • EFT’s
 • Aandelen selecteren
 • Vastgoed
 • Crowdlending / crowdfunding
 • Grondstoffen
 • Forextrading
 • Cryptocurrency

In de training deelt Janneke de inzichten die zij op haar eigen route naar het FIRE worden heeft opgedaan en geeft ze tips & tricks waar je echt wat aan hebt.

En elke week wordt er een interessant webinar gegeven, waarbij je kunt aansluiten als het bij je interesses past, of een weekje kunt overslaan als het niet helemaal jouw ding is. Wat dacht je van een webinar over de verhuur van garageboxen, jouw vermogen beschermen tegen een crisis en inflatie, vastgoed vrijheid, hoe te handelen in EFT’s en nog veel meer interessante webinars zijn geweest of staan op de planning.

Hoe ziet de masterclass er uit?

De FIRE masterclass is opgebouwd uit vier modules die alles te maken hebben met financieel vrij zijn:

 • Module 1: Inleiding & wat is FIRE?
 • Module 2: Kennis en mindset die nodig is om FIRE te worden
 • Module 3: Netwerken, besparen & verdienen
 • Module 4: Navigatie door 7 beleggingsvormen waarin ik investeer

Met in totaal 25 lessen krijg je alle kennis mee die je nodig hebt om succesvol vrij te worden van jouw baan en om te doen wat je écht gelukkig maakt. Hoe mooi is dat?

Daarnaast is er een online community waar je terecht kunt met vragen en voor hulp: dit kan gaan over alle zeven strategieën om financieel onafhankelijk te worden, maar ook over persoonlijke ontwikkeling, besparen en andere dingen die belangrijk zijn.

Meer weten over de FIRE masterclass?

Ik snap dat je interesse gewekt is! De training heeft mij veel inzichten gebracht, ik wens jou dit ook toe. En met een 15 dagen “niet goed geld terug” garantie kun je altijd even rondneuzen of het aansluit bij jouw verwachtingen.

Je kunt hier meer info lezen of je direct aanmelden!