Een week vol verwondering

Je bekijkt nu Een week vol verwondering
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Leestijd:9 minuten gelezen

Een week vol verwondering

De afgelopen week heb ik ontzettend veel mooie coachingsgesprekken mogen voeren. Als intuitief coach heb ik echt de mogelijkheid om het leven van mensen te transformeren in het leven waar ze van dromen. Elke keer is het weer zó bijzonder wat er voor degene tegen over je naar voren komt. Dat je mind blowing advies kunt geven, zonder dat je al te veel informatie hebt. Het is werkelijk waar fantastisch om te zien wat een enkel gesprek teweeg kan brengen.

Als intuïtief coach help ik mensen op onbewust niveau knelpunten aan te pakken die er voor zorgen dat je jouw droomleven niet kunt leven. De inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk en de dingen die naar boven komen, zijn puur en alleen op jou van toepassing. Het zijn gesprekken op maat die op korte termijn veel meer inzichten geven dan bij een psycholoog het geval is.

Coaching die tot een transformatie kan leiden

Een aantal gesprekken zullen me voor altijd bij blijven. Deze waren zo krachtig dat ik echt trots ben dat ik deze transformatie bij mensen te weeg mag brengen. Onderstaande gesprekssamenvattingen zijn een afgeslankte vorm van wat er is besproken, zodat ook jij kunt zien welke kracht er uit de gesprekken naar voren komt.

Emma – Vastgelopen in de ontwikkeling op haar werk

Ik heb Emma nog niet eerder gesproken. Na een korte introductie van wat ik doe, vraag ik haar waarvoor ze bij me is gekomen. Ze geeft aan dat ze zich verder wil ontwikkelen in haar werk, maar dat dat niet helemaal lukt. Iets lijkt haar tegen te houden, maar ze kan haar vinger er niet helemaal op leggen.

Al snel blijkt dat Emma waardering mist van haar ouders. Ze is ontzettend streng voor zichzelf en het kwetst haar dat haar ouders haar niet steunen op de route die ze in het leven gekozen heeft. Dat blijkt te kloppen, haar ouders steunen haar niet in het werk dat ze doet. Dit geeft haar het gevoel dat ze gefaald heeft, ondanks dat ze erg succesvol is in het werk dat ze doet.

Ook blijkt dat Emma een vertrouwensprobleem met mannen heeft, waardoor ze het relationele stuk van haar leven niet op orde krijgt. Ook dit vind ze lastig. Ze loopt hierin vast, zonder dat ze weet wat de oorzaak is. Ik geef haar wat tips om hier op een andere manier naar te kijken en het anders aan te pakken. Aan het trillende lipje van Emma te zien komt het advies binnen en slaat dit gesprek de spijker op z’n kop.

Deze twee dingen houden verband met het werk dat ze doet. Het ligt in dezelfde lijn. Als Emma het huiswerk dat ik haar gegeven heb opvolgt, zal ze al snel merken dat haar werk zich met grote sprongen vooruit zal ontwikkelen.

Claire – Onzekere tijden

Coaching effectief ervaring

Ook Claire heb ik nog niet eerder ontmoet. Claire wil graag bevestiging dat ze het juiste pad gekozen heeft. Ze vraagt mij om te kijken wat ze kan doen om er een succes van te maken. Ondanks de algemene omschrijving merk ik al snel dat het over werk gaat. Dat klopt. Zij en haar man hebben alle twee hun baan opgezegd om echt het leven te gaan leven waarvan ze gedroomd hebben.

Toch lijkt het alsof ze vast lopen. Ze hebben wel een eerste stap gezet, maar de vervolgstappen niet helemaal uitgedokterd. Er komen nu geen inkomsten binnen en dat legt een behoorlijke druk op het gezin. Ik merk dat haar man het liefst terug wil naar zijn oude leventje. Dat brengt zekerheid en een comfortabel gevoel. Claire heeft het gevoel dat ze geld voor twee moet verdienen, dat zij nu degene is die de kar moet trekken. Het legt een hoop druk op haar schouders.

Ik geef Claire inzichten in hoe ze deze, voor haar, grote warboel kan opdelen in kleine stukjes en welke stappen ze mag nemen. Claire gaat contact zoeken met vorig werkgevers waar ze met plezier gewerkt heeft, om een parttime inkomen te vergaren. De overige tijd gaat ze besteden aan het uitwerken van haar droomleven en het opzetten van haar eigen business, zodat ze op korte termijn haar droomleven kan leven en haar eigen inkomen kan vergaren.

Ook met haar man gaat het goed komen, al heeft hij nog wel wat meer tijd nodig om aan zijn nieuwe leven te wennen.

Kirstin – Trekt de verkeerde mensen aan

Kirstin woont in Amerika en we hebben een gesprek via het internet. Ze geeft aan dat ze de verkeerde mensen aantrekt. Mensen met een laag energieniveau, die niet goed weten wat ze willen. Het zijn mensen die haar niet upliften maar juist omlaag brengen in haar eigen energie.

Het eerste wat naar voren komt is dat deze mensen een spiegel zijn voor Kirstin. Ze vind dit duidelijk lastig om te horen en het komt niet echt aan. Ik leg haar uit waar dit aan ligt en hoe ze dit kan oplossen. Kirstin maakt driftig aantekeningen, ze wil dit echt veranderen. Toch is het voor haar lastig om deze waarheid onder ogen te zien.

Ik kijk voor haar verder welke dingen hier nog meer aan ten grondslag liggen. Ik zie dat ze zichzelf constant aan het vergelijken is met anderen en dat ze hierdoor zichzelf omlaag trekt. Haar eigenwaarde is niet zo hoog als dat het zou mogen zijn en ik laat haar zien dat ze het wel degelijk waard is om al haar dromen te laten uitkomen.

Ook Kristin krijgt huiswerk van me mee. Ik hoop daadwerkelijk dat ze dit ook gaat uitvoeren. Natuurlijk is dat aan haarzelf, maar het zou haar enorm helpen om haar eigenwaarde te verhogen en op die manier andere mensen aan te trekken.

intuitief transformatief coach ervaring

Nathalie – Familie dynamiek

Ik bel Nathalie op voor de coachingssessie. Ze geeft aan dat ik mag bepalen waar het over gaat, het maakt haar niet veel uit. Ze geeft aan dat ik goed kan zien waar ze nog aan mag werken. Het eerste dat in mij opkomt is familie.

Voor mij als coach is het lastig om op deze manier te coachen. Wanneer iemand een gerichte coachingsvraag heeft, kan ik veel sneller tot de kern komen. Als ik dit aangeef, zegt ze dat er iets speelt in haar familielijn wat ze opgelost zou willen hebben, maar ze geeft niet aan wat het is. Dat vind ik prima en ik vraag hier ook niet op door.

Gezien familie voor mij ook het eerste was wat in mij naar boven kwam, geef ik dit aan. Ze is hierdoor blij verrast. Ik geef aan dat het over haar zoon gaat en geef haar inzicht in hoe ze hem het beste kan benaderen en wat ze met hem mag gaan doen. Het zijn kleine dingen, waardoor een puberzoon wel de betrokkenheid en veiligheid van zijn moeder voelt, maar zich niet verplicht voelt alles met haar te delen. Ik weet dat dit vanzelf komt wanneer hij er aan toe is.

Of hetgeen wat besproken is ook is waar Nathalie vooraf aan gerefereerd heeft, vraag ik niet. Ik weet wel dat dit gesprek haar op weg helpt om haar zoon op een juiste manier door deze periode te begeleiden. Ook Nathalie heb ik wat tools gegeven waar ze zelf mee aan de slag kan. Ik voel dat ze vernieuwde energie en inzichten heeft gekregen waar ze mee vooruit kan.

Deze transformatie mogelijk maken is geweldig

Het is wonderbaarlijk om te zien welke dingen naar voren komen in slechts zo’n korte tijd. Stappen waar mensen mee vooruit kunnen, waar ze echt iets mee kunnen in hun leven. Voor mij is het een geschenk om deze informatie te mogen delen. Om mensen echt vooruit te mogen helpen op alle manieren die mogelijk zijn. Geen gesprek is te gek. Geen vraag is te gek.

Ik verwonder me elk gesprek weer over hoe mooi de gesprekken zijn over de onderwerpen die me toevertrouwd worden en ben enorm dankbaar dat ik mag helpen deze transformatie bij mensen naar voren te brengen.

Een intuïtieve coachingssessie inboeken

Wil jij ook in gesprek over iets dat jou bezig houdt? Dat kan! Op de coachingspagina vind je meer uitleg over de coachingssessies die ik hou. Je kunt er voor kiezen om meteen een sessie in te boeken, of om eerst een gratis kennismakingsgesprek van een kwartier in te boeken. Zo kunnen we eerst een vrijblijvend gesprek hebben en zien of we een klik hebben samen.

Ik zie er naar uit met je te mogen werken!

Bericht delen?