Drie nieuwe coachingspakketten beschikbaar!

Je bekijkt nu Drie nieuwe coachingspakketten beschikbaar!
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Overig
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Vanaf nu beschikbaar: drie nieuwe coachingspakketten! Eerder al had je de mogelijkheid om meerdere vormen van coaching in te plannen:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Single sessie + support
  • Individueel traject

Deze drie soorten coaching bied ik nog steeds aan. Daarnaast zijn er nieuwe coachingspakketten opgenomen, voor wie écht alles uit zichzelf wil halen. De coachingspakketten zijn ook vanuit huis te volgen, via zoom. Handig!

Coachingspakket 1: Kom uit je burn-out

Natuurlijk is het nooit leuk om in een burn-out te raken en kan het lastig zijn om de situatie om te draaien. Dit coachingspakket helpt je om een goede, solide basis te leggen waarbij je anders naar jezelf en de situatie om je heen kijkt. In plaats van in afgesloten, vaste patronen leren we denken en zien in mogelijkheden.

Door het volgen van vijf sessies, die vanuit huis te volgen zijn en éénmaal per week plaatshebben, werken we in een vaste structuur en op vaste momenten aan jouw herstel. We werken aan een aantal vaste onderwerpen maar natuurlijk is er ook ruimte voor eigen inbreng. Want jij bent de ander niet.

Wil je meer weten over dit coachingstraject? Klik op de afbeelding voor uitgebreidere info en hoe je een kennismakingsgesprek met me kunt inplannen. Want het is belangrijk te weten of het klikt, voor we aan de slag gaan samen!

coachingstraject burn out

Coachingspakket 2: Succes op alle vlakken van jouw leven

Dit pakket heeft acht sessies waarbij je jezelf intensief verder ontwikkelt op alle vlakken van jouw leven, zodat je moeiteloos succes kunt ontwikkelen. Tijdens de sessies gaan we dieper in op alle belangrijke levenskwesties en onderwerpen. We gaan je mind blowing grote stappen vooruit helpen op alle belangrijke punten.

De onderwerpen die aan bod komen stemmen we samen af, zodat het coachingstraject echt helemaal op jou is afgestemd. Je kunt hierbij denken aan moeiteloos geld ontvangen, een liefdesleven waar je u tegen zegt, dromen werkelijkheid laten worden en met meer dan voldoende zelfliefde en zelfvertrouwen de wereld tegemoet treden. Want dat ben je allemaal waard!

Wil je meer weten over dit coachingstraject? Klik op de afbeelding voor uitgebreidere info.

Coachingspakket 3: Groei & Bloei – Sta volledig in jouw kracht!

In vijf coachingssessies gaan we van jou laten groeien en laten shinen. Laten bloeien op alle vlakken van jouw leven. We gaan kijken naar alle onderwerpen waar jij je nog in kunt groeien, of waar je onbewust nog blokkades hebt zodat je niet helemaal tot bloei kunt komen. Deze halen we weg, zodat je aan het eind van elke sessie mind blowing grote stappen in jouw ontwikkeling gemaakt hebt en je compleet in jouw eigen kracht staat.

De onderwerpen waar we het over gaan hebben zijn divers en dragen er allemaal aan bij dat jij kan groeien en bloeien als de persoon die je bent. Zodat jij de meest prachtige versie van jezelf wordt – met een shitload aan zelfvertrouwen. Yes!

Wat dacht je van onder meer: zijn wie je bent, jouw plek innemen in deze wereld, jezelf kunnen zijn, de kracht van jouw kwetsbaarheid en volledig jezelf kunnen zijn? Al deze onderwerpen kunnen aan bod komen.

Wil je meer weten over dit coachingstraject? Klik op de afbeelding voor uitgebreidere info.

Bericht delen?