De kracht van een beslissing

Je bekijkt nu De kracht van een beslissing
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Mindset
  • Leestijd:5 minuten gelezen

De kracht van een beslissing

Het maken van de beslissing om iets te doen, is een krachtig iets. Het zorgt ervoor, dat je met heel je hebben en houden ergens voor wilt gaan. Dat je helemaal in alignement met jezelf bent om de gekozen richting op te gaan. De kracht van beslissingen is erg groot.

Het elimineert de twijfel die er mogelijk nog is. Het zorgt voor een verbinding aan jezelf: je hebt met jezelf afgesproken een bepaalde richting op te gaan en zult er ook alles aan doen om het tot een succes te maken.

Wat brengt een beslissing te weeg?

Het nemen van een beslissing zorgt ervoor dat de energie die je hebt, gechanneld wordt in een bepaalde richting. Het zorgt ervoor dat je niet meer afgeleid wordt door, of valt voor keuzes die niet bijdragen aan jouw hoogste goed. Jouw doel, waarvoor je de beslissing gemaakt hebt. Het zorgt er als het ware voor dat je je echt kunt focussen op het behalen van jouw doel en hier ook de wilskracht toe hebt.

Hoe werkt de kracht van een beslissing dan precies?

In plaats van alles opties open te houden, zorg je er voor dat jouw energie zich richt op de dingen die bijdragen aan het behalen van het gewenste resultaat. Aan zaken die er toe doen.

Je zult merken dat in plaats van 20 opties in alle richtingen, je opeens nog maar drie opties ziet die allemaal bijdragen aan het behalen van jouw doel. Doordat je een beslissing hebt genomen, schiet je niet meer met hagel maar ga je gericht op jouw doel af. Elke stap die je vanaf nu zet, brengt jouw dichter bij jouw einddoel. Zonder keuzes die je alleen maar afleiden van het gewenste resultaat.

De kracht van beslissingen

Zie het als een doolhof. Wanneer je een doolhof in loopt, weet je vooraf niet welk pad je moet nemen om bij de uitgang te komen. Het gebeurt dat je een verkeerde weg in slaat en vast loopt aan het einde van het pad. Je mag het stuk weer terug lopen om daarna de andere richting in te slaan.

De kracht van een beslissing zorgt er voor dat je veel dode zijsporen links mag laten liggen en de keuzes die niet bijdragen aan het gewenste resultaat, overslaat. Je zult jouw doel, in dit geval de uitgang van het doolhof, veel makkelijker bereiken.

Neem het besluit!

Een beslissing zorgt voor een shift in jouw bewustzijn. He helpt je op weg om verder te komen in jouw leven. Een “ik wil dit niet meer” of “dit gaan we veranderen” brengt zoveel wilskracht in je naar boven dat je er alles aan zult doen om jouw doel te behalen. Het is niet egoïstisch om dit besluit te nemen en er vol voor te gaan.

Wanneer je het beste uit jouw leven wilt halen, stap dan even uit de waan van de dag en sta stil bij jouw dromen. Waar wil je over drie maanden of over twee jaar staan? Hoe ga je dat bereiken? Wat is er voor nodig? Neem de beslissing om jouw droom werkelijkheid te laten worden en je zult zien, dat je jouw doelen gaat behalen.

Obstakels onderweg

Natuurlijk zul je onderweg obstakels tegen komen die ervoor zorgen dat jouw beslissing minder krachtig wordt. Dat je gaat twijfelen of je wel de juiste keuze gemaakt hebt. Dit komt doordat wanneer je een beslissing genomen hebt, je eerst nog een aantal zaken op je pad krijgt die je laten twijfelen. Het is de wet van polariteit. Jouw wilskracht wordt getest, zodat je echt kunt laten zien dat dit is wat je wilt.

Onthoudt dat je niet altijd alle volgende stappen hoeft te kennen, om de stap in de juiste richting te nemen. De kracht van een besluit ligt er ook in, dat je geleid wordt in de richting die je op wilt. Dit heeft te maken met de energetische trilling die je uitzend.

Beperkende overtuigingen kunnen je tegen houden jouw doel te behalen

Het kan zijn dat je tegen een obstakel aan loopt, in de vorm van een beperkende overtuiging die je hebt. Bijvoorbeeld dat je iets niet kunt of dat je niet goed genoeg bent om jouw doel te bereiken. Weet dat deze overtuiging alleen in jouw hoofd bestaat en geen waarheid is.

Door het inplannen van een coachingssessie kan ik je helpen de waarheid achter jouw belemmerende overtuiging in te zien.

de kracht van een beslissing

Door deze waarheid te integreren in jouw leven zorg ik ervoor, dat dit obstakel je niet langer beperkt in het bereiken van jouw dromen.

Als je hier meer over wilt weten, kun je via de agenda een gratis kennismakingssessie met me inplannen. Ik leg je dan precies uit hoe het werkt en we duiken ook meteen in het grootste obstakel, die je momenteel tegen houdt om jouw droomleven te leven.

Gun jezelf dit cadeau. Je bent het waard!

Bericht delen?