Intuïtieve coachingssessie

Intuïtieve coaching

Ik ben opgeleid tot intuïtief coach bij een opleidingsinstituut in Australië. Momenteel zijn er slechts 250 mensen over de hele wereld die de titel “intuitive life coach” mogen voeren. Ik kan me voorstellen dat je nog niet bekend bent met coaching op een intuïtieve manier en er graag wat meer over wilt weten.

Zelf heb ik meerdere intuïtieve coachingssessies gedaan en merkte echt ontzettend veel impact van deze sessies. Ik zat beter in m’n vel, de dingen waarvoor ik de sessie geboekt had waren opgelost of ik liet me er niet meer door ontregelen. Ontzettend krachtig!

Ik gun het iedereen om een sessie met een intuitief coach in te plannen en mee te maken. Het helpt je zoveel verder in zo weinig tijd, dat het echt de moeite waard is.

Ik heb de sprong gewaagd en de negen maanden durende opleiding tot intuitief coach gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik me in eerste instantie aan mezelf gewijd, want hoe kun je anderen coachen als je niet eerst jezelf hebt behandeld? Dit was een periode waarin ik veel nieuwe inzichten heb gekregen, maar waar ik ook écht heb ervaren wat intuïtieve coaching met je doet en wat het voor veranderingen te weeg kan brengen.

Waar kan een sessie met een intuïtief coach over gaan?

Intuïtieve coaching kan overal over gaan. Het is net waar jij behoefte aan hebt. Niets is te gek. Ik ben er voor je om je overal mee te helpen, waar jij tegen aan loopt. Als intuïtief coach help ik je om opgebouwde spanning, negatieve overtuigingen en patronen te doorbreken die jou niet meer dienen. Om jouw leven te transformeren naar een leven waar je van gedroomd hebt. Natuurlijk gebeurt dit niet zonder inspanning van jezelf. Om deze reden zul je aan het eind van de sessie ook wat huiswerk van me mee krijgen.

Een coachingssessie kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Iets waar je constant tegen aan loopt
  • Eigenschappen waar je niet blij mee bent
  • Werk, carrière, jouw loopbaan
  • Het gezin waarin je leeft en problemen die er spelen
  • Jouw gezondheid
  • De relatie die je hebt
  • De richting die je op wilt

Elke sessie die je volgt, zorgt ervoor dat jij je met grote sprongen kunt ontwikkelen. Als een rups die zich ontpopt in de ontwikkeling naar een vlinder. Dat is de kracht van intuïtieve coaching.

transformatief intuitief coaching

Wat doen we tijdens een sessie?

Tijdens een sessie met mij zullen we werken aan een heuse transformatie van de uitdaging waar je mee zit. Zonder dat je er, zoals bij bijvoorbeeld een psycholoog, helemaal in moet duiken. Je komt al snel tot de kern van het probleem, waarna je echt een transformatie kunt merken. In jouw doen en laten en ook in de kijk die je hebt op hetgeen dat je eerder nog een uitdaging vond.

Dat het zo makkelijk en snel gaat, komt doordat ik intuïtief kan helpen. Deze vaardigheid heb ik sterk ontwikkeld tijdens de opleiding tot intuïtief coach. Ik kan al snel achter de kern van het probleem komen, zonder dat jij uren hoeft uit te wijden over wat het probleem precies is. Want als je dat had geweten, had je waarschijnlijk geen coaching nodig gehad.

Ik help je de bronoorzaak achter jouw probleem of uitdaging te achterhalen en haal deze ook voor je weg. Ik laat je zien wat de waarheid is en help deze bij je te integreren, zodat je geen obstakels meer ondervind van jouw uitdaging en je jouw leven ten volste kunt leven.

Hoe werkt een coachingssessie met een intuïtief coach?

De gesprekken die gevoerd worden zijn vertrouwelijk. Nooit zal ik zonder jouw toestemming de gesprekken tot in detail met anderen bespreken. Ik vind het belangrijk dit met jou te delen, zodat je weet dat wat je deelt veilig is.

Wanneer je een sessie boekt kun je deze gewoon telefonisch en vanuit huis doen. Ik gebruik hiervoor de zoom app. Je kunt hiermee bellen, met of zonder beeld, net wat je fijn vindt. Tijdens dit gesprek geef je aan wat jouw hulpvraag is. Ik help je met nieuwe inzichten en inzichten die je diep van binnen al weet, zodat je echt jouw leven kunt transformeren en jouw mooiste leven kunt leven.

Ik help je meer inzicht te krijgen in de oorzaak van de uitdaging waar je tegen aan loopt, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Na een sessie zul je merken dat je met meer vertrouwen in jezelf toekomstige situaties tegemoet gaat en dat je anders handelt dan je daarvoor deed.

Dit komt doordat de blokkades die je in jouw onderbewustzijn hebt opgeslagen, zijn weggehaald. Je hebt er geen last meer van. Hierdoor verandert jouw kijk op de situatie en kun je echt vanuit jouw eigen kracht vooruit. Je zult zien dat je met één intuïtieve coachingssessie met mij, meer transformatie doormaakt dan wanneer je meerdere sessies van een ander type coaching doet. Je komt echt weer in jouw eigen kracht te staan.

Merk jij een aantal weken na de intuïtieve coachingssessie nog geen enkel verschil? Dan krijg je van mij het betaalde bedrag terug. Zonder gemor.

Wil je meer lezen over intuïtieve coaching?

Ben je enthousiast over intuïtieve coaching en ben je klaar om een sessie te proberen? Het zal je niet teleurstellen! Onder aan deze pagina (mobiel) of rechts van dit artikel (computer) vind je de kalender om afspraken mee in te plannen.

Ik bied nu een GRATIS intuïtieve sessie aan zodat je kunt zien wat het inhoud en wat het voor jou betekent! 

Intuïtieve coaching

Tijdens deze gratis sessie zal ik inzoomen op een uitdaging waar jij tegen aan loopt, en meteen de beperkende overtuigingen weghalen waardoor jij jouw leven zoveel beter positief vorm kunt geven.

Ik zie er naar uit met je te mogen werken.

Bericht delen?