Single sessie mét support: voor als je geen traject nodig hebt en snel resultaat wilt

In deze sessie van 30 minuten komen we tot de kern van de uitdaging waar je voor staat. We halen de bronoorzaak achter het probleem weg en kijken naar wat wél de waarheid is. We zorgen ervoor dat deze waarheid, jóuw waarheid wordt. Zodat je deze situatie voorgoed achter je kunt laten.

Na afloop van deze sessie zul je merken dat je zekerder bent over waar je tegen aan liep. Je zult zonder enige twijfel nu wél de dingen doen die je eerder niet aandurfde. Gun jezelf die versie 2.0!

Lijkt 30 minuten kort? Absoluut niet! Er zal zoveel besproken worden dat je aan het eind echt even alles moet laten bezinken. Wanneer de sessie langer zou duren, zou je niet meer in staat zijn alles op te nemen. Deze periode is precies goed!

Dit krijg je allemaal:

Telefonische coachingssessie van 30 minuten

MIND BLOWING grote stappen vooruit in jouw ontwikkeling

Een week lang GRATIS support via Facebook Messenger na jouw sessie t.w.v. € 150

Single sessie + support nu van 180 voor 100 incl. BTW
(excl. BTW voor zakelijke klanten).

Wat doet intuïtieve coaching voor je?

Als mens zijnde bestaan we uit drie een drie-eenheid: ons fysieke lichaam, onze gedachten (ego) en ons hogere zelf, onze intuïtie, dat ons altijd wil leiden op een manier die voor ons het beste is. Zie het als het engeltje en het duiveltje op jouw schouders: het engeltje fluistert zachtjes lieve, bemoedigende dingen, terwijl het duiveltje schreeuwt om aandacht en aangeeft wat je moet doen.

Vaak luisteren we naar ons duiveltje, ons ego. Dit zijn we zo gewend. Naar onze intuïtie luisteren we niet echt. Terwijl onze intuïtie toch echt het beste met ons voor heeft. Maar omdat jouw intuïtie zich zo zacht uitspreekt, horen we onbewust niet eens wat er aangegeven wordt.

Als intuïtief & transformatief coach kan ik intunen op jouw hogere zelf. Op jouw intuïtie. Zodat ik kan kijken welke oorzaak er achter de beperkende overtuigingen zit, waar jij mee kampt. En deze overtuigingen kan ik ook wegnemen bij je. Zo creëer ik een echte shift in jouw denkwijze.

Alle antwoorden en tips die ik je doorgeef komen van jouw hogere zelf. Het is wat jij op dit moment nodig hebt om jouw doelen te behalen, waardoor je echt mind blowing grote resultaten haalt in korte tijd.

Met één sessie kun je al grote stappen vooruit kunt maken en met een pakket kun je zelfs jouw hele leven 180 graden omdraaien.

Waar wacht je nog op?

Deze coachingsessie is perfect om beperkende overtuigingen snel en efficiënt te verwijderen. Waarom rondlopen met blokkades, als je ook een moeiteloos leven kunt leven? Dat ben je waard!

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Zie alle mogelijke data voor een afspraak in de agenda. Nadat je de datum gekozen hebt, krijg je een bevestiging gemaild met alle informatie die je nodig hebt om de sessie online, vanuit jouw eigen huis te volgen. Wel zo relaxed!
Plan een afspraak in
Single coachingsessie met support