Kom uit je burn-out: coaching die je op weg helpt uit het dal, op naar het licht.

Met het “kom uit je burn-out” traject werk jij versnelt aan jouw herstel. Op een zachte en liefdevolle wijze gaan we werken aan de onderwerpen die jij aankunt. Niets moet en alles mag. Je krijgt alleen de informatie die jij op dit moment aankunt, je zult niet overprikkeld worden. Intuïtief kan ik perfect afstemmen wat jij op dit moment nodig hebt om weer wat uit het dal te krabbelen. Onderwerpen die aan bod komen tijdens dit programma zijn bijvoorbeeld werk, privéleven, relaties, familie, geld, ontspanning & de toekomst.

Tijdens de sessies gaan we aan de slag met de oorzaken van de problemen die je ervaart. En die hoef je niet uitgebreid te benoemen, door mijn intuïtieve werkwijze kan ik dit haarfijn aanvoelen. En het fijne is: je kunt de sessies gewoon vanuit huis volgen, via jouw smartphone of computer.

Plan een gratis en vrijblijvende kennismaking in om jouw wensen door te nemen via de knop hieronder!

Dit krijg je allemaal:

Een programma van vijf weken, afgestemd op jouw situatie

5 telefonische coachingssessies van 30 minuten

Alle tools om een basis te leggen om uit de put te komen

GRATIS support via Facebook Messenger tijdens het traject t.w.v. € 750

Kom uit je burn-out traject: Nu van 550 voor 390!
incl. BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)

Wat houdt het “kom uit je burn-out” traject in?

We kunnen kijken naar wat jouw persoonlijke energie-gevers en energie-nemers zijn en hoe je niet in de valkuil stapt om meer bezig te zijn met energie-nemers, dan energie-gevers. Ook kunnen we kijken op stress: waar krijg je stress van en hoe komt het dat je dicht klapt? Welke dingen kunnen we veranderen om dit niet meer voor te laten komen? Ook werk- en privébalans zijn belangrijke pijlers. Gaf jij altijd 110% op jouw werk? Samen gaan we kijken hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen.

Loop jij tegen andere dingen aan door jouw burn-out, dan kunnen we deze dingen uiteraard ook bespreken tijdens het kennismakingsgesprek. Voor we met het traject beginnen, krijg je van mij wat “huiswerk”, waarin ik je vraag te kijken naar de onderwerpen die jíj belangrijk vindt. Dit heb ik voor je uitgewerkt in een PDF bestand en kun je zo invullen. En als dat niet lukt, is het ook niet erg. Dan behandelen we de onderwerpen die eerder genoemd zijn.

Andere onderwerpen waar we naar kunnen kijken zijn onder meer

  • Perfectionisme
  • Anderen willen pleasen en jezelf daardoor wegcijferen
  • Nee durven zeggen
  • Dicht bij jezelf komen staan
  • Je weer bewust worden van jouw eigen krachten en wat jou zo bijzonder maakt

Meer balans en meer energie: sneller herstel van jouw burn-out

Het hele programma is er op afgestemd om jou te begeleiden naar meer balans in jouw leven, waarbij de focus ligt op het hebben van meer energie. Zodat jij op een prettige manier van jouw burn-out kunt herstellen en je weer met fris enthousiasme kunt focussen op de toekomst.

Elke week krijg je van mij tips mee om terug in je energie te komen. Deze kun je de week erop in de praktijk brengen. Ik bied je de hele week ondersteuning wanneer je vragen hebt over de tips die ik mee geef, het uitvoeren hiervan of wanneer je vragen hebt over andere dingen die we besproken hebben.

De week erop kijken we eerst even kort terug op hoe het de afgelopen week gegaan is, voor we starten met het volgende onderwerp. Het is van belang dat je aan de slag gaat met de tips die ik je geef, zodat je het beste resultaat kunt halen en goed kunt herstellen van jouw burn-out.

Leg de basis voor een leven op jouw voorwaarden met intuïtieve coaching

Deze vijf sessies geven je een goede basis om jouw burn-out met andere ogen te bekijken en te starten met het ontwikkelen van een nóg betere versie van jezelf. Waarbij je zonder dwang jouw mooiste leven kunt ontwikkelen. Of ik kan beloven dat jouw burn-out verdwenen is na deze vijf sessies? Nee, dat kan ik niet. Ik kan je wél beloven dat je met andere ogen naar jezelf en de situatie kijkt en voldoende handvaten hebt gekregen om echt veranderingen in jouw leven aan te brengen.

Wat doet intuïtieve coaching voor je?

Als mens zijnde bestaan we uit drie een drie-eenheid: ons fysieke lichaam, onze gedachten (ego) en ons hogere zelf, onze intuïtie, dat ons altijd wil leiden op een manier die voor ons het beste is. Zie het als het engeltje en het duiveltje op jouw schouders: het engeltje fluistert zachtjes lieve, bemoedigende dingen, terwijl het duiveltje schreeuwt om aandacht en aangeeft wat je moet doen.

Vaak luisteren we naar ons duiveltje, ons ego. Dit zijn we zo gewend. Naar onze intuïtie luisteren we niet echt. Terwijl onze intuïtie toch echt het beste met ons voor heeft. Maar omdat jouw intuïtie zich zo zacht uitspreekt, horen we onbewust niet eens wat er aangegeven wordt.

Als intuïtief & transformatief coach kan ik intunen op jouw hogere zelf. Op jouw intuïtie. Zodat ik kan kijken welke oorzaak er achter de beperkende overtuigingen zit, waar jij mee kampt. En deze overtuigingen kan ik ook wegnemen bij je. Zo creëer ik een echte shift in jouw denkwijze.

Alle antwoorden en tips die ik je doorgeef komen van jouw hogere zelf. Het is wat jij op dit moment nodig hebt om jouw doelen te behalen, waardoor je echt mind blowing grote resultaten haalt in korte tijd.

Met één sessie kun je al grote stappen vooruit kunt maken en met een pakket kun je zelfs jouw hele leven 180 graden omdraaien.

Waar wacht je nog op?

Deze coachingsessies zijn perfect om beperkende overtuigingen snel en efficiënt te verwijderen. Waarom rondlopen met blokkades, als je ook een moeiteloos leven kunt leven? Dat ben je waard! En met de niet-goed-geld-terug garantie, loop je geen enkel risico.

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Zie alle mogelijke data voor een afspraak in de agenda. Nadat je de datum gekozen hebt, krijg je een bevestiging gemaild met alle informatie die je nodig hebt om de sessie online, vanuit jouw eigen huis te volgen. Wel zo relaxed!
Plan een afspraak in

BONUS! Ik ben bezig met het ontwikkelen van een training, waar ook jij zeker wat aan hebt. Je krijgt, wanneer mijn mastery online staat, helemaal GRATIS toegang tot de “Stap in jouw droomleven” mastery die nu nog in ontwikkeling is.

Waar de mastery over gaat? Je leert onder meer hoe je weer vanuit jouw passie kunt leven, hoe je in balans komt met jezelf, je gaat vorm geven aan jouw droomleven én leert hoe je jouw doelen behaalt. Ook komen er nog twee hele toffe modules bij die je ontzettend veel info gaan geven waar je echt wat mee kunt.

Na introductie zal deze mastery € 249 incl BTW kosten. Voor jou, bij aanschaf van dit pakket, dus helemaal GRATIS! Het enige dat je nog nodig hebt, is een beetje geduld 😊

coachingstraject burn out