Individueel traject: wanneer je precies helder hebt wat je met coaching wilt bereiken

In meerdere sessies van 40 minuten komen we tot de kern van de uitdaging waar je voor staat. Samen met jou stel ik een traject op, waarin naar boven komt waar we op gaan focussen. Waar jij beperkende overtuigingen hebt zitten, bewust of onbewust, waardoor jouw volle potentieel nog niet helemaal naar boven komt. Zoda het traject alles vertegenwoordigd wat je wilt.

Tijdens de sessies halen we de bronoorzaak achter de problemen weg en kijken naar wat wél de waarheid is. We zorgen ervoor dat deze waarheid, jóuw waarheid wordt. Zodat je de situatie voorgoed achter je kunt laten.

Lijkt 40 minuten kort? Absoluut niet! Er zal zoveel besproken worden dat je aan het eind echt even alles moet laten bezinken. Wanneer de sessie langer zou duren, zou je niet meer in staat zijn alles op te nemen. Deze periode is precies goed!

Dit krijg je allemaal:

Telefonische coachingssessies van 40 minuten

Coaching helemaal op jouw situatie afgestemd

Je leert leven vanuit jouw volledige potentieel

GRATIS support via Facebook Messenger na jouw sessie t.w.v. € 150 per week

Voorbeelden van onderwerpen?

  • Het verhogen van de liefde voor jezelf
  • Blokkades rond om geld of geluk weg halen
  • Zorgen dat je steviger in jouw schoenen staat
  • Het verhogen van jouw zelfvertrouwen
  • Beter durven opkomen voor jezelf
  • Gerichte stappen nemen om jouw doelen te  bereiken

Je kunt in de agenda kiezen voor een gratis kennismakingsgesprek of direct een eerste sessie boeken om een start te maken met jouw individuele traject. Tijdens de eerste sessie zal ik extra tijd voor je reserveren, zodat we de dingen kunnen bespreken waar je graag aan wilt werken. Ook zullen we het financiële gedeelte doornemen.

Wanneer je direct de eerste sessie boekt, vraag ik het bedrag van 125. Dit zal uiteindelijk van het totaalbedrag afgehaald worden.

Individueel traject nu van 199 voor 111 incl. BTW (excl. BTW voor zakelijke klanten)
per sessie, vanaf drie sessies. Aanbetaling bij boeking 125.

Wat doet intuïtieve coaching voor je?

Als mens zijnde bestaan we uit drie een drie-eenheid: ons fysieke lichaam, onze gedachten (ego) en ons hogere zelf, onze intuïtie, dat ons altijd wil leiden op een manier die voor ons het beste is. Zie het als het engeltje en het duiveltje op jouw schouders: het engeltje fluistert zachtjes lieve, bemoedigende dingen, terwijl het duiveltje schreeuwt om aandacht en aangeeft wat je moet doen.

Vaak luisteren we naar ons duiveltje, ons ego. Dit zijn we zo gewend. Naar onze intuïtie luisteren we niet echt. Terwijl onze intuïtie toch echt het beste met ons voor heeft. Maar omdat jouw intuïtie zich zo zacht uitspreekt, horen we onbewust niet eens wat er aangegeven wordt.

Als intuïtief & transformatief coach kan ik intunen op jouw hogere zelf. Op jouw intuïtie. Zodat ik kan kijken welke oorzaak er achter de beperkende overtuigingen zit, waar jij mee kampt. En deze overtuigingen kan ik ook wegnemen bij je. Zo creëer ik een echte shift in jouw denkwijze.

Alle antwoorden en tips die ik je doorgeef komen van jouw hogere zelf. Het is wat jij op dit moment nodig hebt om jouw doelen te behalen, waardoor je echt mind blowing grote resultaten haalt in korte tijd.

Met één sessie kun je al grote stappen vooruit kunt maken en met een pakket kun je zelfs jouw hele leven 180 graden omdraaien.

Waar wacht je nog op?

Deze coachingsessies zijn perfect om beperkende overtuigingen snel en efficiënt te verwijderen. Waarom rondlopen met blokkades, als je ook een moeiteloos leven kunt leven? Dat ben je waard! En met de niet-goed-geld-terug garantie, loop je geen enkel risico.

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Zie alle mogelijke data voor een afspraak in de agenda. Nadat je de datum gekozen hebt, krijg je een bevestiging gemaild met alle informatie die je nodig hebt om de sessie online, vanuit jouw eigen huis te volgen. Wel zo relaxed!
Plan een afspraak in