Groei en Bloei - Sta volledig in jouw kracht! 100% gelukkig met jezelf. En dat straal je uit.

Gun jij jezelf niets minder dan het allerbeste? Dan is het Groei & Bloei pakket echt een aanvulling op jouw dagelijkse leven!

In dit pakket ga je met jezelf aan de slag, en alleen met jezelf. We gaan kijken naar alle onderwerpen waar jij je nog in kunt groeien, of waar je onbewust nog blokkades hebt zodat je niet helemaal tot bloei kunt komen. Deze halen we weg, zodat je aan het eind van elke sessie mind blowing grote stappen in jouw ontwikkeling gemaakt hebt en je compleet in jouw eigen kracht staat.

De onderwerpen waar we het over gaan hebben zijn divers en dragen er allemaal aan bij dat jij kan groeien en bloeien als de persoon die je bent. Zonder schaamte, zonder schuldgevoel, zonder concessies.

Dit krijg je allemaal:

Een programma van vijf weken, afgestemd op jouw situatie

5 telefonische coachingssessies van 30 minuten

De tools om krachtig in je schoenen te staan en jezelf te uiten zoals je bent, zonder concessies

Inzichten die je helpen nóg meer jezelf te zijn en te accepteren

GRATIS support via Facebook Messenger tijdens het traject t.w.v. € 750

Groei & Bloei – Sta volledig in jouw kracht! traject: Nu van 500 voor 390! 
incl. BTW (zakelijk excl. BTW)

Wat houdt het “Groei & Bloei” traject in?

De volgende onderwerpen kunnen naar voren komen, maar zijn niet per definitie het uitgangspunt. Loop jij tegen andere dingen aan, dan kunnen we deze dingen uiteraard ook bespreken tijdens het kennismakingsgesprek. We gaan één tot twee onderwerpen per coachingssessie behandelen, net hoe diep we kunnen gaan. De volgende onderwerpen kunnen we behandelen:

  • Zijn wie je bent zonder concessies
  • Jouw eigen plek innemen zonder schuldgevoel
  • De kracht van jouw kwetsbaarheid
  • Van vaste patronen naar mogelijkheden gaan
  • De liefde voor jezelf weer laten opbloeien
  • Volledig jezelf (kunnen) zijn
  • In jouw kracht staan
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Zelfliefde & zelfvertrouwen

Voor we met het traject beginnen, krijg je van mij wat “huiswerk”, waarin ik je vraag te kijken naar de onderwerpen die jíj belangrijk vindt. Dit heb ik voor je uitgewerkt in een PDF bestand en kun je zo invullen. Zo krijg je voor jezelf ook het beste en het snelste helder welke onderwerpen we het beste kunnen bespreken, zodat jij succes op echt alle vlakken van jouw leven krijgt.

Succes op alle vlakken van jouw leven: hoe ziet de coaching er uit?

Het hele programma is er op afgestemd om jou te begeleiden naar een zorgeloos leven, zonder beperkende overtuigingen en blokkades die je tegen houden om jouw doelen te behalen. Zodat jij met meer zelfvertrouwen dan ooit tevoren met de rest van jouw leven kunt beginnen, en echt jezelf kunt zijn in de beste vorm tot nu toe. Natuurlijk hebben we hierbij ook aandacht voor zelfliefde en zelfvertrouwen, zodat je mind blowing grote stappen vooruit kunt maken, zonder moeite.

Elke week krijg je van mij tips of oefeningen mee om dit te bereiken. De tips zijn persoonlijk en op jouw afgestemd, zodat je er écht wat aan hebt en wat mee kunt. Deze kun je de week erop in de praktijk brengen. Ik bied je de hele week ondersteuning wanneer je vragen hebt over de tips die ik mee geef, het uitvoeren hiervan of wanneer je vragen hebt over andere dingen die we besproken hebben.

De week erop kijken we eerst even kort terug op hoe het de afgelopen week gegaan is, voor we starten met het volgende onderwerp. Zo zorgen we ervoor dat de dingen de week ervoor behandeld zijn, echt goed geïntegreerd is zijn in jouw leven en dat je zeker weet dat alles goed gaat.

Wat doet intuïtieve coaching voor je?

Als mens zijnde bestaan we uit drie een drie-eenheid: ons fysieke lichaam, onze gedachten (ego) en ons hogere zelf, onze intuïtie, dat ons altijd wil leiden op een manier die voor ons het beste is. Zie het als het engeltje en het duiveltje op jouw schouders: het engeltje fluistert zachtjes lieve, bemoedigende dingen, terwijl het duiveltje schreeuwt om aandacht en aangeeft wat je moet doen.

Vaak luisteren we naar ons duiveltje, ons ego. Dit zijn we zo gewend. Naar onze intuïtie luisteren we niet echt. Terwijl onze intuïtie toch echt het beste met ons voor heeft. Maar omdat jouw intuïtie zich zo zacht uitspreekt, horen we onbewust niet eens wat er aangegeven wordt.

Als intuïtief & transformatief coach kan ik intunen op jouw hogere zelf. Op jouw intuïtie. Zodat ik kan kijken welke oorzaak er achter de beperkende overtuigingen zit, waar jij mee kampt. En deze overtuigingen kan ik ook wegnemen bij je. Zo creëer ik een echte shift in jouw denkwijze.

Alle antwoorden en tips die ik je doorgeef komen van jouw hogere zelf. Het is wat jij op dit moment nodig hebt om jouw doelen te behalen, waardoor je echt mind blowing grote resultaten haalt in korte tijd.

Met één sessie kun je al grote stappen vooruit kunt maken en met een pakket kun je zelfs jouw hele leven 180 graden omdraaien.

Waar wacht je nog op?

Deze coachingsessies zijn perfect om beperkende overtuigingen snel en efficiënt te verwijderen. Waarom rondlopen met blokkades, als je ook een moeiteloos leven kunt leven? Dat ben je waard! En met de niet-goed-geld-terug garantie, loop je geen enkel risico.

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Zie alle mogelijke data voor een afspraak in de agenda. Nadat je de datum gekozen hebt, krijg je een bevestiging gemaild met alle informatie die je nodig hebt om de sessie online, vanuit jouw eigen huis te volgen. Wel zo relaxed!
Plan een afspraak in

BONUS! Ik ben bezig met het ontwikkelen van een training, waar ook jij zeker wat aan hebt. Je krijgt, wanneer mijn mastery online staat, helemaal GRATIS toegang tot de “Stap in jouw droomleven” mastery die nu nog in ontwikkeling is.

Waar de mastery over gaat? Je leert onder meer hoe je weer vanuit jouw passie kunt leven, hoe je in balans komt met jezelf, je gaat vorm geven aan jouw droomleven én leert hoe je jouw doelen behaalt. Ook komen er nog twee hele toffe modules bij die je ontzettend veel info gaan geven waar je echt wat mee kunt.

Na introductie zal deze mastery € 249 incl BTW kosten. Voor jou, bij aanschaf van dit pakket, dus helemaal GRATIS! Het enige dat je nog nodig hebt, is een beetje geduld 😊

Sta in je kracht individuele coaching