Een kennismakingssessie: Dé manier om kennis te maken met intuïtieve coaching!

In deze 10 – 15 minuten durende sessie maken we kort kennis met elkaar. Ik zal je vertellen hoe ik precies werk en tevens zal ik je helpen de waarheid achter jouw grootste beperkende overtuiging te zien, en deze overtuiging ook weg te halen.

Deze sessie is perfect wanneer je een volledige sessie of een traject overweegt, maar eerst wilt kijken of dit ook echt iets voor je is of niet.

Na afloop krijg je een kortingscode van € 30 die je kunt gebruiken voor jouw volgende sessie. Zo is de kennismaking helemaal gratis wanneer je verder wilt met intuïtieve coaching!

Maximaal één kennismakingssessie per persoon

Dit krijg je allemaal:

Sessie van 10-15 minuten

Verwijder de grootste blokkade die je belemmert​

Telefonisch uitleg wat een sessie inhoud en wat ik voor je kan betekenen

Kennismakingssessie intuïtieve coaching

Als mens zijnde bestaan we uit drie een drie-eenheid: ons fysieke lichaam, onze gedachten (ego) en ons hogere zelf, onze intuïtie, dat ons altijd wil leiden op een manier die voor ons het beste is. Zie het als het engeltje en het duiveltje op jouw schouders: het engeltje fluistert zachtjes lieve, bemoedigende dingen, terwijl het duiveltje schreeuwt om aandacht en aangeeft wat je moet doen.

Vaak luisteren we naar ons duiveltje, ons ego. Dit zijn we zo gewend. Naar onze intuïtie luisteren we niet echt. Terwijl onze intuïtie toch echt het beste met ons voor heeft. Maar omdat jouw intuïtie zich zo zacht uitspreekt, horen we onbewust niet eens wat er aangegeven wordt.

Als intuïtief & transformatief coach kan ik intunen op jouw hogere zelf. Op jouw intuïtie. Zodat ik kan kijken welke oorzaak er achter de beperkende overtuigingen zit, waar jij mee kampt. En deze overtuigingen kan ik ook wegnemen bij je. Zo creëer ik een echte shift in jouw denkwijze.

Alle antwoorden en tips die ik je doorgeef komen van jouw hogere zelf. Het is wat jij op dit moment nodig hebt om jouw doelen te behalen, waardoor je echt mind blowing grote resultaten haalt in korte tijd.

Met één sessie kun je al grote stappen vooruit kunt maken en met een pakket kun je zelfs jouw hele leven 180 graden omdraaien.

Deze kennismakingssessie is perfect om mijn manier van werken te leren kennen én om te kijken of we een klik hebben samen. Beviel de kennismaking en wil je verder met coaching? Dan kun je een kortingscode van € 30 verzilveren op jouw volgende coachingsessie of training. Zo is de kennismaking dus helemaal gratis!

Waar wacht je nog op?

Deze kennismakingssessie is perfect om even samen te sparren wat bij je past. Welke verwachtingen je hebt en wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend!

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Zie alle mogelijke data voor een afspraak in de agenda. Nadat je de datum gekozen hebt, krijg je een bevestiging gemaild met alle informatie die je nodig hebt om de sessie online, vanuit jouw eigen huis, te volgen. Wel zo relaxed!
Plan een afspraak in
Kennismakingssessie intuïtieve coaching