Jouw afspraak inplannen regel je zelf via de agenda onderaan deze pagina

Van ALLE trainingen en coaching die je via deze site aanschaft, wordt de opbrengst geschonken aan een goed doel: een stamceltransplantatie tegen MS mogelijk maken. Dit wordt in Nederland helaas niet vergoed en kost € 70.000.

Jouw aanschaf maakt in deze actie het verschil!

Het aanbod

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Gratis kennismakingssessie intuitieve coaching

Gratis kennismakingssessie

Intuïtieve coaching gaat diep. Zonder al te veel woorden lossen we grote problemen op, geen uitdaging is te gek. Met slechts één sessie maak je mind blowing grote stappen vooruit!

sessie intuitieve coaching

Single sessie + support

Heb jij een korte vraag die op zichzelf staat? Een probleem wat je graag snel opgelost ziet, en waar je geen traject voor nodig hebt? This is what you're looking for!

succes op alle vlakken coaching

Individueel traject

Een individueel traject is perfect als je precies weet wat je wilt coachen of in hoofdlijnen de onderwerpen weet die je wilt behandelen. Lees meer over de mogelijkheden!

kom uit je burnout traject

Kom uit je burn-out

Zit jij vast in een situatie waar je helemaal niet meer in wilt zitten en zie je het licht aan het eind van de tunnel niet? Ik help je in vijf sessies terug de put uit.

Individuele sessie intuïtieve coaching

Succes op alle vlakken van jouw leven

Alles, maar dan ook ALLES gaan we in dit traject onder handen nemen. Zodat JIJ de meest succesvolle versie van jezelf wordt. Plus nog een beetje meer! Durf jij het aan?

groei en bloei door coaching traject

Groei & Bloei - Sta volledig in jouw kracht!

Wil je shinen, helemaal in je kracht staan en de wereld verpletteren met jouw zelfvertrouwen en kracht? Dan is dit hét traject voor jou!

Betaal met PayPal
Betaal met iDeal of Bancontact
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Bevestigen

Maak nu een afspraak voor jouw sessie!

Ben je er helemaal klaar voor en wil je een MIND BLOWING coachingssessie inboeken? Dat kan! Je kunt zelf kiezen welke tijd jou het beste uitkomt via de kalender onder aan deze pagina. Je kunt kiezen uit een gratis kennismakingssessie of een single sessie + support. Ook bied ik individuele coachingstrajecten tegen een ander tarief aan. Het tarief hiervan is afhankelijk van wat jij wilt bereiken en zal ik telefonisch met je doornemen.

Je kunt de sessie vanuit jouw huis volgen via zoom. Dit is een app die het beste te vergelijken is met skype. Je mag zelf besluiten of je wilt beeldbellen of niet. Na het boeken van de afspraak ontvang je van mij de link waarmee je kunt inloggen.

Lees hier reacties van anderen die al een sessie gevolgd hebben!

Niet goed? Ontvang 100% van het geld terug!

Ben je achteraf ontevreden over jouw coachingssessie en heb je er werkelijk niets aan gehad? Laat het me weten binnen 3 dagen na de sessie. Dan stort ik het betaalde bedrag compleet aan je terug. Zonder voorwaarden. Heb je een pakket geboekt? Dan geldt binnen 3 dagen na de eerste sessie als uitgangspunt voor de niet-goed-geld-terug garantie.

Bericht delen?