Van ALLE trainingen en coaching die je via deze site aanschaft, gaat de opbrengst naar een actie om een stamceltransplantatie tegen MS te bekostigen. Dit wordt in Nederland helaas niet vergoed en kost € 70.000.

Jouw aanschaf maakt in deze actie het verschil!

Droomleven-leven-online-cursus-training-kopen

Leer nieuwe skills via de cursussen in de Mastermind Academy

Jezelf ontwikkelen is één van de mooiste dingen die er zijn. Nieuwe dingen eigen maken, waarmee je jouw leven naar een hoger leven kunt tillen. Jouw leven met nog meer ease & flow leven: met de cursussen in de Mastermind Academy is dat mogelijk!

Momenteel wordt de online mastermind om jouw droomleven met ease & flow te gaan leven niet aangeboden: de content wordt op dit moment uitgebreid zodat je er straks nóg meer aan hebt.

Wel kun je deelnemen aan één van de trainingen van partners waar ik mee samen werk: dit zijn stuk voor stuk trainingen waarmee jij jouw leven naar een next level kunt tillen.

Ontdek de kracht van NLP met de doe-cursus

NLP, neuro linguistisch programmeren, helpt je in jouw communicatie. Door NLP toe te passen bereik je eerder jouw doelen: het helpt je namelijk efficient te communiceren op een simpele en leuke manier.

De training is echt een mooie, laagdrempelige manier om meer uit je communicatie met anderen te halen. Je zult versteld staan van het resultaat dat je al na enkele video’s kunt bereiken.

Via de link lees je er meer over: ook kun je gebruik maken van een speciale vriendenkorting!

Krijg grip op jouw gedachten

Heb jij ook wel eens dat je maar door en door blijft malen, dat jouw gedachten nooit stil staan? Word je er ook wel eens moe van? Dat hebben veel mensen! Gelukkig is er nu een online training die je helpt meer grip op jouw gedachten te krijgen.

Zodat je zelf voor meer rust in jouw hoofd kunt zorgen, negatieve gedachten vaarwel kunt zeggen. Wanneer je toch even terugvalt, heb je een duidelijk stappenplan geleerd hoe je direct uit de negatieve spiraal stapt.

Word een meester in positief denken

Met het mindset meesterschap programma leer je om oude gedachtes los te laten en nieuwe, krachtige en positieve gedachten toe te laten in je leven.

Je leert om van nature een positievere kijk op het leven te hebben, waardoor je meer geluk zult ervaren. Ook zul je merken dat je makkelijker kunt manifesteren: je leert echt te handelen naar je hoofd, je hart en je ziel.